Insp brohult 1200x500
Noga utvalt

Brohult handtag

NOGA UTVALT. Idag presenterar vi en serie handtag som faktiskt innehåller en variant som är det enskilt mest sålda i hela Sverige just nu. Handtag Brohult har en klassisk form med en twist där greppet skapar en kontrast och denna vackra skapelse fungerar lika bra i retroköket som i det moderna. Det erbjuds i fyra snygga kombinationer. Vi tror du hittar ditt nya favorit kökshandtag här!

Kökshandtag Brohult

KÖPGUIDE. Om du letar efter nya handtag till köket eller garderoben så kan denna serie vara precis det du söker. Design och form påminner en hel del om en annan klassiker, nämligen Handtag 1353. En distinkt skillnad är att själva greppet fått en kontrasterande färg som gör att denna modell sticker ut och blir en blickfångare där den sitter. Även detta handtag har varit med i många år och tillverkades fram till nyligen i kombinationen av metall och trä, men sedan 2017 säljs mestadels serien som fått ett M efter namnet som indikerar att även greppet numera är i metall. För dig som står och väger mellan dessa två kan vi varmt rekommendera modellen med metall-grepp då livslängden är betydligt längre.

Varianten som säljer mest av alla handtag vi erbjuder är Brohult M i förnicklat utförande med svart grepp i storleken c/c 128 mm. Vi vet att det är ett populärt val både för dig som söker utbyteshandtag och för den som renoverar hela köket. Kombinationen förnicklat som utsänder ett varmt blänkande silvrigt sken och ett svart grepp är fantastiskt vackert.

Gå direkt till ett favoritavsnitt: Alla varianter av Brohult | Kombinera med knoppar > förnicklad > mässing > svart

Alla vackra varianter

Så vad har du att välja på och vad får du? Handtag Brohult finns i fyra olika grundvarianter där alla har gemensamt att de erbjuds i c/c 128 mm, Sveriges vanligaste hålavstånd på köksluckan. Storsäljaren, i utförandet förnicklat och svart, finns även i c/c 96 mm. De andra alternativen som finns är förnicklat som möter vitt, mässing som möter svart och höstens heta nyhet där svart möter svart – otroligt snyggt! Du får ett handtag som passar till de flesta köksstilar, som kändes lika fräscht för 10 år sedan och som högst sannolikt kommer var snyggt i många år framöver. Kvalitet är givetvis hög och tillverkaren BeslagDesign är en kvalitetsstämpel. Denna modell höjer nivån på ditt kök oavsett vilken variant du väljer. Många som tidigare tittat på handtag 1353 i någon av mässingsutförandena vill gå ifrån det säkra och beställer hem denna modell i mässing som har ett svart grepp.

Kombinera med knoppar - förnicklat

För dig som bestämt dig för att välja ett Brohult-handtag med förnicklat utförande vill kanske har lite tips på passande knoppar? Det ska du få här och det som gör Brohult speciellt är att den unika formgivningen gör att det fungerar lika bra i ett lantligt kök, i ett retro funkis kök eller i ett modernt kök. För att skapa den rätta touchen är valet av knopp viktigt. För dig som söker det moderna vill vi tipsa om Knopp Soliden som passar lika bra på en slät som en ramlucka. Vill du åt en ståtlig look kan varianten 24466 vara ett bra val. Går köket mer åt lantligt eller sekelskifte kan Knopp 401 eller modell 24266 vara värt att titta närmre på.

Kombinera med knoppar - mässing

Om du fastnat för mässing och bestämt dig för Brohult så är du långt ifrån ensam. Eftersom att kombinationen är polerad mässing och svart blir valet av matchande knopp viktigt att överlägga noggrant. Vi har valt ut fyra favoriter i varierande stilar och prisklasser. Vill du ha ett kök i klassisk stil så kan Knopp 401 i polerad mässing vara den perfekta kombinationen ihop med detta handtag. Söker du istället stram skandinavisk design kan dyrgripen Knopp Mood vara ett utmärkt val, den är nämligen tillverkad i solid mässing och har en fin tyngd. För dig som vill vara wild and crazy kanske väljer Knopp Dalby. Det prisvärda alternativet får bli den klassiska knoppen 2078 från Beslag Design. Du hittar dessa favoriter bland alla knoppar där du hittar ytterligare 34 alternativ i mässing.

Kombinera med knoppar - svart

Årets nyhet Brohult svart/svart är både cool, snygg och vacker på samma gång och det märks att den som planerar nytt kök för tillfället har denna med på topp 10 listan över kökshandtag. Handtaget är sobert enfärgat men skapar tack vare den unika formgivningen ett häftigt uttryck. Beslag Design har en av världens vackraste finish i färgen svart och inom knoppar finns det gott om alternativ. Vi har valt ut fyra stycken som vi tror kan skapa en fin helhet i ditt kök. Knopp 2078 har en form som hållit i decennier medan Knopp Soliden både fungerar för dig som söker modernt som lantligt uttryck. För den som önskar en naturlig och jordnära stämning kan läderknoppen Loop i samma svart/svart vara ge ett önskat utseende. För dig som förälskat dig i Superfront borde ta en funderare på om Knopp 8322 är valet som skapar din helhet.

Relaterade inlägg