butiken 1200x1800 1

Om Frontapply

Frontapply.se är beslagsspecialisten på nätet. Med fler än 1000 olika handtag och knoppar i sortimentet, personlig service och en digital butik i absolut framkant ska vi kunna hjälpa dig till ett bättre val.
Tobias Gustavsson, medgrundare

Det startade 2017 när vi skulle köpa nya kökshandtag på nätet. Som digital konsument är man bortskämd med snabba sajter, bra filter på produkter, tips och tricks för att förenkla mm. Allt det saknades hos de e-handlare vi tittade på och det slutade med att vi köpte handtagen i en fysisk butik. Ett par månader senare lanserades Frontapply.se med ambitionen att steg för steg sudda ut gränsen mellan fysisk och digital butik inom något så svårt som att välja nya kökshandtag. Har du förslag på vad vi kan göra ännu bättre är vi tacksamma för din feedback! Skicka ett mail till hej@frontapply.se och berätta hur vi skulle kunna göra något ännu bättre.

Vår ambition är att vara Sveriges bästa återförsäljare av kvalitetsprodukter inom beslag. Med över 1000 produkter i sortimentet, en digital butik och besöksupplevelse i absolut framkant vill vi hjälpa dig till ett vackrare hem där detaljerna kan göra hela skillnaden. Med en tillgänglig och kunnig kundsupport, snabb leverans och en inspirerande miljö vill vi vara det självklara valet för dig som letar dörrhandtag, knoppar och handtag.

Vad gör vi idag som gör oss till en beslagsspecialist på nätet?
• Ett väldigt stort sortiment (över 600 olika handtag)
• Djupare produktinformation på så många produkter som möjligt
• Smartare filter i shoppen för att underlätta valet
• Köpguider och inspirerande artiklar i vår blogg
• Lansering av tjänsten Beslagsväljaren hösten 2018 som bland annat gör att du kan välja bakgrundsfärg bakom samtliga produkter i shoppen
• Öppnandet av fysisk butik mars 2019 (Stockholm)
• Snabb och personlig service på support@frontapply.se dit du kan vända dig med allt från produktfrågor till tips om vilka handtag och knoppar som passar ihop. Ingen fråga är för dum.
• Den snabbaste laddningstiden av samtliga sajter inom nischen

Kvalitet
Vi har höga kvalitetskrav och det vill vi att du ska kunna dra nytta av. Vår användarupplevelse ska vara branschens bästa och vi ställer höga krav på våra leverantörers produkter och därför ska du kunna känna dig trygg med att produkter från Frontapply håller högsta möjliga kvalitet.

Kontakta oss
Är det någon produkt du saknar eller har du någon fråga, tveka inte att skicka ett mail till oss. Vi svarar oftast inom 24 timmar. Vi hjälper många att göra fint hemma och vi hoppas kunna hjälpa även dig.

Frontapply AB
559155-2053
Heliosgatan 14B
120 78 Stockholm

E-post: support@frontapply.se
Telefon: 08 – 29 18 18 (öppettider: måndag-fredag 10.00 – 18.00)
Webb: www.frontapply.se

NYHET! Rådgivning via telefon

Nu erbjuder vi rådgivning och hjälp inför beställning via telefon. Support via telefon har öppet måndag – fredag 10.00 – 18.00