butiken 1200x1800 1

Om Frontapply

Frontapply är destinationen du hittar till när du ska bygga nytt eller renovera. Vi ska erbjuda handplockade inredningsdetaljer som kan göra skillnad i varje rum i ditt hem.
Tobias Gustavsson, medgrundare

Historien startade 2017 när vi skulle köpa kökshandtag på nätet. Som digitala konsumenter är man bortskämd med snabba sajter, bra filter på produkter och guider. Så såg det inte ut då. Allt det saknades hos de e-handlare vi hittade till och det slutade med att vi köpte handtagen i en fysisk butik. Ett par månader senare lanserades Frontapply.se med ambitionen att steg för steg sudda ut gränsen mellan fysisk och digital butik.

Idén har vuxit sedan dess och innefattar idag allt från måttbeställda stenskivor med leverans i hela Sverige till ett mycket spännande sortiment av bland annat handtag, blandare och belysning.

Förutom ett fantastiskt sortiment så ska du som kund kunna förvänta dig personlig service, rådgivning och snabb leverans. Vi känner stor stolthet över vårt 5-stjärniga betyg från kunder via Trustpilot.

Kontakta oss
Är det någon produkt du saknar eller har du någon fråga, tveka inte att skicka ett mail till oss. Vi svarar oftast inom 24 timmar. Vi hjälper många att göra fint hemma och vi hoppas kunna hjälpa även dig.

Frontapply AB
559155-2053
Heliosgatan 14B
120 78 Stockholm

E-post: support@frontapply.se
Telefon: 08 – 29 18 18 (öppettider: måndag-fredag 12.00 – 18.00)
Webb: www.frontapply.se