Företagsbeställning? Självklart!

Vi hjälper många företag med handtag, knoppar och innerdörrshandtag. Behovet av vår hjälp kan variera och därför beskriver vi här nedan de vanligaste frågorna och hur du gör för att beställa.

1) Köksinstallatör / snickeri / byggfirma

Är du en köksinstallatör, ett snickeri eller ett byggföretag vars kund önskar produkter ur vårt sortiment? Då är det sannolikt inte sista gången du önskar vår hjälp. För er med aktiebolag erbjuder vi beställning mot faktura och därför önskar vi ett mail till hej@frontapply.se med fullständiga företagsuppgifter (Juridiskt företagsnamn, org-nr, leveransadress och referensperson inkl kontaktuppgifter till den hos er som är ansvarig för detta). Utöver detta önskar vi specifikation på vad det är ni önskar beställa (vilka produkter och antal). Om det är bråttom med leverans, tveka inte att nämna detta. Ni kommer få en utvald kontaktperson från Frontapply som hjälper er framöver. Notera att frakt för företagspaket är 119 kr ex moms.

2) Beställning till ditt företag

Du har eget kontor eller en restaurang som önskar göra en engångsbeställning? Då finns två alternativ: Antingen använda kortbetalning som privatperson (och göra utlägg) alternativt ansöka om att få beställa mot faktura. För att avgöra om ditt företag har rätt till kreditköp hos oss önskar vi ett mail till hej@frontapply.se med juridiskt företagsnamn, org-nr samt kontaktperson hos er som är ansvarig jämte oss.

3) Arkitekt / Inredare / Stylist

Är du en professionell inredare, arkitekt eller stylist som önskar varuprover eller någon annan information från oss innan en beställning. Tveka inte att höra av dig till hej@frontapply.se så svarar vi oftast samma dag.