Vi söker just nu:

Butikssäljare

Vi är i en spännande fas och vi vill kunna hjälpa ännu fler med det bästa inom inredningsbeslag. Är du en inredningsnörd som har ett öga för både kundkontakt och känsla för färg och form? Då kanske du är precis den vi söker för att möta våra kunder i vår nyöppnade butik i Hammarby Sjöstad. Med start från väldigt snart så vill vi hitta dig som är en kreativ doer och som söker en tjänst som börjar med halvtid. Vi söker någon som kan komplettera oss andra och göra Frontapply ännu bättre. Du börjar dagen i vår nya butik och arbetsuppgifterna varierar med allt från packning av ordrar till att hjälpa kunder med val av något så viktigt som nya beslag till hemmet. Skicka din ansökan till mikael@frontapply.se senast den 22/5 för att ha chansen att vara med på vår spännande resa!

SÖKES? Butikssäljare
OMFATTNING? Cirka halvtid, även helger
START? Från nu
HUR VIKTIGT? Avgörande

svarta handtag kök

Spontanansökningar?

Med ambitioner kommer man långt. Med lite pannben och finurlighet ännu längre. Mikael och Tobias som startade Frontapply i början av 2018 har haft utgångspunkten att allt måste kunna bli bättre, de flesta idéerna är tillräckligt bra för att testas och att Frontapply kan förbättras i all oändlighet. Samtidigt är det viktigt att kunna hålla fast vid något. Det vi håller väldigt kärt är att kunden ALLTID ska vara nöjd, att vi ska ha den mest personliga kundsupport som finns, att sortimentet ska vara brett och att priset ska vara rätt.

Även om vi inte just nu söker efter dig och dina kunskaper så vill vi ändå gärna att du hör av dig till oss. En ny resa börjar alltid med att någon säger “hallå” först. Vi hoppas att det kan vara du! Skicka ett spontant mail till mikael@frontapply.se eller tobias@frontapply.se så får vi se vart det leder.