Våra varumärken

Frontapply kan stolt presentera Sveriges största sortiment av inredningsbeslag från kända varumärken som Beslag Design, Buster+Punch, Habo och Habo Selection. Välj ett varumärke nedan och kolla in vad de har att erbjuda.

Logo BeslagDesign svart 300px

Beslag Design är marknadsledare i Sverige inom inredningsbeslag och vi har hela deras breda sortiment med fler än 800 produkter. Det stora utbudet gör att det finns gott om handtag, knoppar, krokar och dörrtrycken att välja på oavsett vilken stil du har i ditt hem.

Buster start mobil415x830 logo black 1

Buster & Punch är varumärket som tillför karaktär och kaxighet till ditt hem. Med den ikoniska diamantformade lättringen i metall så finns det ett beslag för alla rum. Förutom handtag, knoppar och dörrhandtag finns även belysning och andra inredningsdetaljer att välja på.

habo selection 900x450 1

Habo Selection är en samling premiumbeslag från anrika Habo där serierna tagits fram i nära samarbete med svenska kända formgivare. Först ut var arkitekten Thomas Sandell med T.S-serien där du hittar såväl kökshandtag, knoppar, hallkrokar och även ytterdörrshandtag.

habo logo 900x450 1

Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment från Svenska Habo där vi valt ut godbitar och storsäljare i deras breda katalog. Vi har möjlighet att beställa fullt sortiment så du som upphandlar ett projekt får gärna höra av dig.

cropped Logo puff Tapwell 1

Svenska Tapwell erbjuder allt i metall för kök och badrum. Välj bland ett brett sortiment av köksblandare, diskhoar och badrumsdetaljer såsom inbyggnadsduschar och tvättställsblandare.

happy sinks logo 900x450 1

Kända för sina innovativa produkter är finska Happy Sinks en tillverkare av produkterna du inte visste att du saknade. Deras mest populära produkt är en estetiskt tilltalande disktrasehållare som fästs med magnet