Visar 1–16 av 553 resultat

Show sidebar
Filtrera på:
Apply filter

Tapwell köksblandare ARM887 krom

3 295 kr

Tapwell köksblandare ARM887 matt svart

5 195 kr

Tapwell Diskho 5040 rostfri

4 495 kr

Tapwell tvättställsblandare EVM072 krom

2 750 kr

Tapwell köksblandare EVO184 mässing

5 576 kr

Tapwell takduschset TVM7200 160 krom

5 949 kr

Tapwell duschset EVM168-160 + ZSAL300 krom

4 401 kr

Tapwell köksblandare ARM584 krom

3 686 kr

Tapwell köksblandare EVO184 krom

3 776 kr

Tapwell takduschset ARM7200 160 krom

10 796 kr

Tapwell takduschset ARM7300 160 krom

10 796 kr

Tapwell takduschset ARM7300 160 mässing

16 196 kr

Tapwell takduschset ARM7300 160 matt svart

16 196 kr

Tapwell takduschset BOX7268 ED2 krom

14 396 kr

Tapwell tvättställsblandare EVM072 mässing

4 496 kr

Tapwell tvättställsblandare EVM072 matt svart

4 496 kr

Vad är Tapwell?

Tapwell är ett svenskt företag med rötterna i skandinavisk estetik som kombineras med italiensk kvalitet. Tapwell erbjuder produkter för kök, badrum och tvättstuga och strävar efter att leda trenden inom design för produkter som blandare, duschar och köksblandare. Sedan 20 år tillbaka har Tapwell skapat uppskattade produkter i innovativa former och material som många gånger blivit branschledande. De flesta konsumenter känner idag till den mattsvarta finishen som pryder såväl diskhoar som tvålpumpar och kranar till det moderna köket. Med utgångspunkten att se trender innan de händer har Tapwell länge sökt efter nya sätt att utveckla sina produkter och har som ett led i detta sedan länge haft möjligheten att erbjuda diskmaskinsavstängning på merparten av deras köksblandare.

Tapwell blandare

För många som renoverar köket är en ny diskho och blandare en av de beslut man ser mest fram emot att fatta. Många har fastnat för köksblandaren ARM887 i mattsvart eller krom, en vacker blandare med utdragbart munstycke i kontrasterande färg med gummigrepp. Det är en ettgreppsblandare som också erbjuder inkluderad diskmaskinsavstängning, svängbar pip och en hög kran. Något som är signifikativt för just Tapwell är mängden erbjudna finishes. De mest populära är krom, mattsvart och polerad mässing men för den som söker ett mer utmanande utseende kan hitta kundfavoriten Grottesco och Black Chrome.

En annan kundfavorit är blandaren EVO184 som inger ett robust intryck i köket. Denna modell har en svängd arm som även är vridbar i sidled. På kroppen sitter en diskmaskinsavstängning och den passar mycket bra ihop med Diskho 5040 och Diskho 8040. De tre mest populära ytbehandlingarna i denna modell är mattsvart, krom och den otroligt imponerande Grottesco. Varianten Grottesco är benämningen av en blandare i obehandlad mässing som tillåtits ärja till ett väldigt uppskattat utseende med patina. Fungera lika bra till en svart ho som en i rostfritt eller PVD mässing. Utöver dessa material finns denna modell även i black chrome, bronze, mässing, koppar, bruched black chrome, honey gold (lackad mässing), brushed nickel och ascot grey.

Tapwell diskho

Det finns många sätt att sätta detaljerna i kök och tvättstuga och Tapwell erbjuder dig ett antal utvalda modeller i en uppsjö av ytor. Den klassiska rostfria diskhon är fortfarande den som flest väljer men Tapwell har lagt mycket kraft på att utveckla andra ytor för att kunna göra köket komplett. En diskho utsätts för mycket påfrestande användning under sin livstid och därför är det viktigt att din diskho är av hög kvalitet. De färger och ytor som inte är rostfria till utseendet är ändå av rostfritt stål, men med en nitrit-beläggning som kallas PVD. PVD är en film och beteckningen står för Physical Vapour Disposition vilket ger en slitstark yta. Välj bland ytor som Koppar, Mattsvart, Mässing, Bronze och Black Chrome. Av de uppskattade modellerna finns ett antal som säljs oftare än andra. För dig som ska ha en diskho till 60-skåp är favoriten Diskho 5040 i rostfritt. Modellnamnet står för innermåtten som är 50 centimeter bred och 40 centimeter djup. Hon är 18 centimeter djup med välvda former. Söker du en diskho för 80-skåp har flera att välja på, men den som vill ha en stor ho väljer modellen Tapwell diskho 8040.

Tapwell återförsäljare Stockholm

Frontapply.se är stolt representant av Tapwells sortiment av bland annat köksblandare, blandare och diskhoar. I butiken i Stockholm finns utvalda blandare på plats tillsammans med ett brett sortiment av sten från varumärken som Silestone, Dekton och Granitop. Beställningar av Tapwells produkter skickas alltid direkt från centrallager. Vi har inga Tapwell produkter för försäljning över disk i vårt showroom men hjälper dig gärna till ett bra val. Välkomna in!