Detaljer för en lyckad renovering

Välkommen till vår fina butik och showroom i Stockholm! I en inspirerande miljö hittar du bl.a. beslag, blandare, dörrtrycken och många olika material för bänkskivor. Du får såklart hjälp och rådgivning av vår kunniga personal på plats. Vi erbjuder produkter från varumärken som Beslag Design, Buster+Punch, Tapwell, Bricmate och många fler.

Öppettider sommar

Måndag – Fredag: 12.00 – 18.00

Lörd-Sönd: Stängt

Helgstängt gäller perioden: 19/6 – 12/8

RING 08 – 29 18 18
Rådgivning vardagar 12-17

FRÅGA EN EXPERT
support@frontapply.se

BESÖK VÅRT SHOWROOM
Heliosgatan 14B, 12078 Stockholm

PRODUKTFRÅGA?
support@frontapply.se

RING 08 – 29 18 18
Råd? Vardagar 12 – 17

BESÖK OSS
Heliosgatan 14, 12078 Stockholm

Tjänster i butiken

Vi är stolta över att presentera en unik inredningsbutik med detaljer som kan förändra och förädla ditt hem. I butiken kan du, förutom att njuta av Sveriges bredaste sortiment av handtag och knoppar också se våra stora utställning av prisvärda bänkskivor i sten samt ett urval av Tapwells produkter.

Bänkskivor i sten

IMG 5915

På plats i butiken har vi en stor utställning med 50+ olika stenar för bänkskivor och stenskivor till ditt kök. Vi säljer sten av högsta kvalitet till bästa pris.

Handtag & knoppar

butiken 1200x1800 1

Sveriges bredaste sortiment för dig som söker handtag och knoppar till hemmets alla rum. Vår specialitet är kökshandtag, knoppar och handtag för garderober.

Tapwell utställning

tapwell blandare 1200x1200px

På plats i butiken hittar du ett urval av Tapwells sortiment med samtliga material presenterade. Matcha blandare med bänkskivor och skapa din egen mood board

Bänkskivor i sten

I vår butik i Stockholm erbjuder vi måttbeställda bänkskivor i sten ur ett brett sortiment. Hos oss får du alltid personlig rådgivning och svar på dina frågor innan du beställer. Vi är 5 personer i butiken med lång erfarenhet av måttbeställd sten.

cropped marble background

Marmor

Naturligt lyxiga och tidlösa stenar med karaktär

cropped Granitop granit Viscount White 300x200 1

Granit

En urstark natursten som tål högre temperaturer

Granitop kalksten Dietfurt Grey 300x200 2

Kalksten

En populär natursten med livliga mönster av fossil

Granitop terrazzomarmor Perlato Royal resin marble 300x200 1

Terrazzo

Vackra stenar som består av cirka 90% marmorkross

Noble Arco web 1

Komposit

Populärt bland matproffs för dess hygieniska egenskaper

Bricmate Norrvange Light Grey bankskiva granitkeramik 300x200px

Keramik

Extra tunn, helt underhållsfri och vackra mönster

Utvalda varumärken

Logo puff BeslagDesign 1
Logo puff BP
Logo puff HaboSelection
cropped Logo puff Tapwell 1

Butiken i Stockholm för kökshandtag, köksknoppar och dörrhandtag

Vi vill vara det självklara valet för dig som letar efter detaljer till hemmet. Oavsett om du renoverar, bygger nytt eller bara vill höja nivån hemma så har vi allt du kan tänkas behöva. Från billiga handtag, till prisvärda knoppar och produkter av högsta kvalitet. För dig som letar efter produkter från Buster and punch, Beslag Design eller Habo Selection kan njuta av samtliga produkter på plats i vårt showroom. På plats finns fler än 1000 produkter i en inspirerande miljö. I butiken har vi även fullsortiment av bänkskivor i sten från välkända Granitop. Du hittar fler än 50 olika stenar som Carrara marmor, Nero Assoluto granit och en mängd högkvalitativa kompositstenar.

I butiken i Stockholm erbjuder vi rågdgivning i en inspirerande miljö och med ett stort lager av produkter är det stor chans att du kan få med dig produkterna hem. Butiken ligger i hjärtat av Hammarby Sjöstad, strax söder om Södermalm.