Detaljer för en lyckad renovering

Välkommen till vår butik i Stockholm! En inspirerande miljö med Sveriges största sortiment av handtag och knoppar. I butiken kan du även hitta ett stort urval av våra dörrhandtag, krokar, bänkskivor i sten samt få vår personliga rådgivning. Vi erbjuder produkter från varumärken som Beslag Design, Buster+Punch, och Tapwell.

Undrar du om vi har en specifik produkt på lager innan ditt besök? Ring oss på 08 – 29 18 18

Öppettider

Måndag - Fredag: 11.00 - 18.00
Lördag: 12.00 - 16.00
Söndag: stängt

Avvikande öppettider

Lördag 10 juni: STÄNGT pga sjukdom

Kontakt

Adress: Heliosgatan 14B, Stockholm
Telefon: 08 - 29 18 18
E-post: support@frontapply.se

Tjänster i butiken

Vi är stolta över att presentera en unik inredningsbutik med detaljer som kan förändra och förädla ditt hem. I butiken kan du, förutom att njuta av Sveriges bredaste sortiment av handtag och knoppar också se våra stora utställning av prisvärda bänkskivor i sten samt ett urval av Tapwells produkter.

Bänkskivor i sten

IMG 5915

På plats i butiken har vi en stor utställning med 50+ olika stenar för bänkskivor och stenskivor till ditt kök. Vi säljer sten av högsta kvalitet till bästa pris.

Handtag & knoppar

butiken 1200x1800 1

Sveriges bredaste sortiment för dig som söker handtag och knoppar till hemmets alla rum. Vår specialitet är kökshandtag, knoppar och handtag för garderober.

Tapwell utställning

tapwell blandare 1200x1200px

På plats i butiken hittar du ett urval av Tapwells sortiment med samtliga material presenterade. Matcha blandare med bänkskivor och skapa din egen mood board

Bänkskivor i sten

I vår butik i Stockholm erbjuder vi måttbeställda bänkskivor i sten ur ett brett sortiment. Vår uppskattade All Inclusivetjänst är både uppskattad och prisvärd för dig som vill få ett lyckat resultat när du köper sten till köket. Välkommen förbi butiken för att få en offert. Sten som Carrara marmor, kalkstenen Jura Grey, Kompositen Noble Concrete Grey och olika sorters granit kan vi leverera inom 2 veckor från bekräftad beställning.

Stort sortiment / Bra pris / Snabb leverans

Nedan visar vi ett urval av de många stenar som vi erbjuder till ett bra pris med snabb leverans

Granitop marmor Bianco Carrara C2 300x200 1

Marmor Bianco Carrara C

Granitop marmor Marmor Verde Guatemala 300x200 1

Marmor Verde Guatemala

Terrazzomarmor GV 0/25 cement marmor från Frontapply

Terrazzomarmor GV 0/25

Granitop komposit Noble Concrete Grey 300x200 1

Komposit Noble Concrete Grey

Våra varumärken

Logo puff BeslagDesign 1
Logo puff BP
Logo puff HaboSelection
cropped Logo puff Tapwell 1

Butiken i Stockholm för kökshandtag, köksknoppar och dörrhandtag

Vi vill vara det självklara valet för dig som letar efter detaljer till hemmet. Oavsett om du renoverar, bygger nytt eller bara vill höja nivån hemma så har vi allt du kan tänkas behöva. Från billiga handtag, till prisvärda knoppar och produkter av högsta kvalitet. För dig som letar efter produkter från Buster and punch, Beslag Design eller Habo Selection kan njuta av samtliga produkter på plats i vårt showroom. På plats finns fler än 1000 produkter i en inspirerande miljö. I butiken har vi även fullsortiment av bänkskivor i sten från välkända Granitop. Du hittar fler än 50 olika stenar som Carrara marmor, Nero Assoluto granit och en mängd högkvalitativa kompositstenar.

I butiken i Stockholm erbjuder vi rågdgivning i en inspirerande miljö och med ett stort lager av produkter är det stor chans att du kan få med dig produkterna hem. Butiken ligger i hjärtat av Hammarby Sjöstad, strax söder om Södermalm.