Visar 1–16 av 178 resultat

Show sidebar
Filtrera på:
Apply filter
Apply filter

Dörrhandtag Door Lever Handle svart

1 415 kr

FURNITURE KNOB mässing Ø20 2-p

PULL BAR mässing

7001 091 kr
SMALL
MEDIUM
+1
LARGE

The Rockstar Bar valnöt / mässing

71 540 kr

Buster Bulb E27 dimbar Smoked

429 kr

PULL BAR LINEAR mässing

580831 kr
SMALL
MEDIUM
+1
LARGE

PULL BAR svart

6001 039 kr
SMALL
MEDIUM
+1
LARGE

FURNITURE KNOB svart Ø20 2-p

PULL BAR PLATE mässing

10101 403 kr
SMALL
MEDIUM
+1
LARGE

PULL BAR PLATE sotad brons

12201 780 kr
SMALL
MEDIUM
+1
LARGE

PULL BAR LINEAR stål

555819 kr
SMALL
MEDIUM
+1
LARGE

PULL BAR PLATE svart

8501 156 kr
SMALL
MEDIUM
+1
LARGE

PULL BAR LINEAR svart

505741 kr
SMALL
MEDIUM
+1
LARGE

Dörrstopp DOOR STOP väggmonterad svart

PULL BAR LINEAR gun metal

595883 kr
SMALL
MEDIUM
+1
LARGE

Pendellampa Forked pendant / Globe Smoked / Mässing Medium

9 660 kr

Buster and Punch Stockholm

Nu välkomnar vi Buster + Punch in i värmen hos oss på frontapply.se, både på nätet och i vår Stockholmsbutik där du som kund får möjlighet att beställa alla produkter i deras sortiment. Busterandpunch startade i London 2013 och har sen dess haft stora framgångar världen över med sin ikoniska design av inredningsdetaljer. Du som följer inredning på sociala medier har sannolikt både sett handtag för kök, knoppar för byråer och en hel del belysning från detta varumärke som numera finns i var och varannan bostad i Sverige. I vår butik i Stockholm visar vi stora delar av Buster & Punchs sortiment av beslag med produktlinjer som PULL BAR med tre olika storlekar och deras nästintill patenterade lättring och stora grepp över solida metaller. Andra uppskattade produktlinjer är Pull Bar Plate, Closet Bar, Furniture Knob, Furniture Knob Plate och dörrhandtaget Door Lever Handle.

Handtag från Buster & Punch

För många våra kunder handlar det om att bygga ett nytt kök eller renovera ett gammalt. För dig som söker the best of the best kommer sannolikt det äkta intrycket som dessa kökshandtag att förmedla just den känslan. Den banbrytande designen från den erkände designern Massimo Minale passar vår nordiska stil och flörten med ett perfekt hantverk är tydligt. Alla produkter från denna producent har en tyngd som är ovanlig för denna typ av beslag vilket kommer av att man använder solida material som stål och mässing. Det kortaste handtaget mäter 200 mm och det längsta har en längd om hela 760 mm långt. Pullbar kommer även i längderna 300 mm samt 400 mm och går även att få med en täckbricka (vilket är händigt om du inte vill behöva byta ut befintliga luckor, då brickan täcker eventuella befintliga hål så länge hålbilden är kortare än det nya greppet). Många kunder som väljer dessa beslag för sitt kök kombinerar det med knoppar i samma serie som även de finns i många olika varianter.

Belysning, lampor och armaturer från Buster+Punch

Förutom beslag som knoppar och handtag är belysning ett uppskattat sortiment från den London-födda inredningsfirman. Med deras legendariska diamond-cut knurls i återkommande former är armaturer och lampor med 1, 3 och 6 pendlar i olika stilar och material otroligt vackra. Lägg därtill att de sannolikt producerar världens snyggaste ljuskällor i dimbara LED-bulbs i flera olika storlekar och med olika färg på glaset. Dessa, med en E27-sockel gör att de även går att lyfta en annan befintlig lampa som du redan har i hemmet. Förutom takkronor finns både bordslampor, vägglampor och armaturer som går att anpassa till din befintliga inredning. I samma kategori återfinns också matchande strömbrytare med radio buttons i kombinationer 1, 2 och 4 stycken brytare. Kvaliteten på dessa lampor ligger i high end segmentet med goda garantier och lång livslängd. Ljuskällorna kan, tack vare att de är i LED, lysa i tusentals timmar innan de behöver bytas ut. Detta är bra både för din plånbok och för miljön och förklarar varför de inte kostar som lampor från den vanliga inredningsbutiken. Stilen är hämtad från custombyggen av motorcyklar och i Sverige är det inte ovanligt att referera till Ski Lodge-stil eller för den som bara vill ligga i framkant med råa ytor av finaste mässing eller anodiserad svart metall.

Knoppar från Buster and Punch för kök och möbler

Sedan 2013 har det blivit en återkommande favorit att inreda sideboards, hurtsar, garderober och byråer med deras ikoniska stil där både knoppar och handtag återfinns. Knopparna finns i flera varianter, med eller utan bricka och även i T-form för tyngre lådor. I jämförelse med liknande lättrade serier från andra tillverkare är Buster + Punch produkter grövre i omfång med större diameter och kraftfullare uttryck. För dig som ska lyfta en befintlig möbel med 2 eller 4 beslag kan det vara en god anledning att välja dessa knoppar då de kommer vara uppskattade när de sitter på plats. Alla material fungerar med andra naturmaterial som granit, marmor och trä.