Insp skalhandtag 3922 1200x500
Noga utvalt

Skålhandtag 3922

NOGA UTVALT. Letar du skålhandtag till ditt kök så har du kommit helt rätt. Beslag Design är leverantören som skapat den vackraste tolkningen av klassikern 3922. Med fantastisk finish och känsla för detaljerna är det här en prisvärd klassiker för alla som ska bygga nytt lantligt kök eller som vill fräscha upp sin sekelskiftesvåning. I den här guiden tar vi dig genom alla åtta varianter av detta vackra kökssmycke.

Skålhandtag som förgyller köket

KÖPGUIDE. Det finns idag många tillverkare av skålhandtag men det är få som kan mäta sig med den yta som BeslagDesign lyckas ta fram och det gäller alla deras handtag. Den typiske köparen av skålade handtag vet nästintill precis vad den vill ha; mässing, antik eller förnicklad finish. Skålhandtag delas i två grupper, moderna och klassiska, och här kan du läsa mer om den legendariska storsäljaren serie 3922 som finns i åtta lika vackra varianter. Samtliga har gemensamt c/c-mått om 64 mm vilket är bra att känna till för dig som ska byta ut de handtag du redan har. Faktum är att denna serie utgör en tredjedel av alla skålhandtag vi erbjuder.

Skålhandtag 3922 varma metaller

För den som ska välja det perfekt handtaget till köket har oftast redan gjort ett val och det är färg på köksluckorna. När det valet är gjort blir det i regel enkelare att välja om man behöver mer värme eller om det passar bättre med något annat. I serien 3922 finns fyra varma metaller att välja på och det är tre mässingsinspirerade och en polerad koppar. De två som säljer allra mest i denna gruppering är skålhandtaget i matt mässing och polerad mässing. Dimensionerna på denna modell är samma för alla, nämligen 95 x 38 x 19 (längd x höjd x djup) och avståndet mellan skruvhålen är 64 mm. Matt mässing fungerar otroligt bra till såväl ljusa som mörka kulörer och vi har sett snygga slutresultat på dovt gråa och gräddvita köksluckor.

Skålhandtag 3922 - svart och kalla metaller

Att välja finish på kökshandtaget handlar om att hitta en balans mellan färgen på vägen, bänskivans utförande som kan vara i trä, marmor eller betong och förstås vilken yta du har på köksluckor och skåp. Traditionellt är det utförande som säljer mest i rostfritt, men många Skandinaver vågar nu att gå ifrån det säkra och välja andra varianter. I denna samling hittar vi en outsider i antik svart som ger ett robust och hårt intryck och matchas med fördel mot ljusa ytor för att skapa kontrast. För dig som inte kan få nog av ett silvrigt uttryck har tre olika finishar att välja på, nämligen rostfri look, förnicklad och tenn. Skålhandtag 64 är ett samlingsnamn för denna storlek och om du söker en lantlig stil så kan varianten i tenn vara din jackpot. Alla handtag i denna serie är väldigt vackra i både kök och för att höja nivån på din gamla byrå.

Knoppar till varma metaller

Att välja knoppar till detta skålhandtag kan vara det enklaste valet du gör under hela köksrenoveringen. Det finns nämligen en serie knoppar som tillverkas just för att kombineras med denna modell och den serien heter Knopp 401. Egentligen är mer text överflödig här, men vi kan ändå beskriva hur många av våra kunder tänker när de avgör på vilka skåp det ska sitta handtag och vilka som får knopp. För dig som har överskåp i ditt kök är en stilren idé att sätta skålhandtag på alla luckor under bänkskivan och välja knoppar för allt ovanför.

Knoppar till svart och kalla metaller

Tack vare Beslag Designs ambitiösa arbete med att lyfta ytans finish till högsta nivå ska du som kund förvänta dig att kunna matcha handtag och knoppar utan oroa dig för att nyansskillnader förekommer. Givetvis är de patinerade ytorna antik, tenn och matt mässing undantag eftersom dessa höjs av att få ett unikt utseende. Knopp 401 har funnits ungefär lika länge som dessa skålade handtag och det är tydligt att de fungerar väldigt bra ihop. Knoppens zeppelinar-liknande utformning är också tacksam att hänga kökshandduken på.