beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Skålhandtag 3922 matt mässing

(2 kundrecensioner)

109 kr

Skålhandtag 3922 i matt mässing är populärast just nu för den som söker lantliga kökshandtag. Matt lackerad mässing påminner om obehandlad mässing med patinering och ådring som ger ett rått men vackert ädelt utseende. Skillnaden är att en lack är enklare att hålla ren och att den består i utseende medan en obehandlad dito föråldras med tiden. Detta är ett toppval för dig som söker lyxig sekelskiftes look.

101 % PRISGARANTI Fri frakt på beställning över 499 kr

Artikelnr: 39223-11 Kategori:
Beskrivning

Beskrivning

Söker du ett skålat handtag i serien 3922 som inte alla redan har köpt? Då ska du titta noggrant på denna variant Skålhandtag 3922 i matt mässing. Varianten matt mässing framstår som ett alternativ till obehandlad mässing med gemensam egenskap i att utseende får en patinerad look. Denna variant som är matt lackad är enklare att ta hand om, får färre fingeravtryck och ser alldeles strålande ut. Det är ett relativt ovanligt val bland skålhandtag för kök men är på stark frammarsch. För dig som ska kombinera med knopp i samma stil har faktiskt bara ett enkelt val att göra, välja Knopp 401 i matt mässing. Dessa två ihop är otroligt vackra och förtydligar din ambition om ett lyxigt lantligt kök.

Mer information

Mer information

Dimensioner 95 × 38 × 19 mm
CC-mått

Utförande

Finish

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (2)

2 recensioner av Skålhandtag 3922 matt mässing

  1. Andrea

    Blev kronan på verket i vårt nya kök i shaker-stil som fick den lantlyxiga känsla vi önskade. Mycket nöjda med den matta mässingglansen som passar perfekt med knopp 401.

  2. Marie-Louise Eriksson

    Jättenöjd, motsvarade mina förväntningar till fullo. Blev verkligen pricken över i:t. Passar mitt kök som går i lite gammaldags stil. Dessa som är matta hittade jag bara hos er.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *