Beslag Design

Skålhandtag 3922 matt mässing

(2 kundrecensioner)

129 kr

Skålhandtag 3922 i matt mässing är ett väldigt populärt alternativ för den som söker lantliga kökshandtag. Matt lackerad mässing påminner om obehandlad mässing med patinering och ådring som ger ett vackert utseende. Detta är ett toppval för dig som söker lyxig sekelskiftes look.

symbol gron lager uppFörväntad leveranstid: 2 - 4 arbetsdagar

  Fråga inför ditt köp? Maila oss    60 dagar öppetköp    Snabb leverans

  Produktfråga? Maila oss direkt   101 % prisgaranti
  60 dagar öppetköp   Fri frakt på beställning över 500 kr   Snabb leverans

Beskrivning

Beskrivning

Söker du ett skålat handtag i serien 3922 som inte alla redan har köpt? Då ska du titta noggrant på denna variant Skålhandtag 3922 i matt mässing. Varianten matt mässing framstår som ett alternativ till obehandlad mässing med gemensam egenskap i att utseende får en patinerad look. Denna variant som är matt lackad är enklare att ta hand om, får färre fingeravtryck och ser alldeles strålande ut. Det är ett relativt ovanligt val bland skålhandtag för kök men är på stark frammarsch. För dig som ska kombinera med knopp i samma stil har faktiskt bara ett enkelt val att göra, välja Knopp 401 i matt mässing. Dessa två ihop är otroligt vackra och förtydligar din ambition om ett lyxigt lantligt kök.

Ytterligare information

Ytterligare information

Dimensioner 95 × 38 × 19 mm
CC-mått

Utförande

Finish

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Artikelnr: 39223-11
Kategori:
Recensioner (2)

2 recensioner av Skålhandtag 3922 matt mässing

  1. Andrea

    Blev kronan på verket i vårt nya kök i shaker-stil som fick den lantlyxiga känsla vi önskade. Mycket nöjda med den matta mässingglansen som passar perfekt med knopp 401.

  2. Marie-Louise Eriksson

    Jättenöjd, motsvarade mina förväntningar till fullo. Blev verkligen pricken över i:t. Passar mitt kök som går i lite gammaldags stil. Dessa som är matta hittade jag bara hos er.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *