beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Skålhandtag 3922 antik svart

72 kr

Skålhandtag 3922 i antik svart för dig som söker ett skålat handtag med gammaldags feeling och svart utförande. Den svarta ytan är matt och har ett behagligt grepp.

101 % PRISGARANTI Fri frakt på beställning över 499 kr

Artikelnr: 39224-11 Kategori:
Beskrivning

Beskrivning

Skålhandtag 3922 finns i många olika utföranden och denna variant är i svart med en antik prägel. Ytan är lätt borstad och lacken släpper igenom en känsla av mässing eller brons som tillsammans skapar den vackra finishen. Detta handtag har en längd på 95 mm vilket är en optimal storlek på ett skålhandtag som skall placera på kökslucka eller lådfront. I samma serie finns utföranden i rostfritt, koppar, obehandlad mässing, polerad mässing och tenn. För dig som vill kombinera med knoppar i ditt kök passar denna väldigt bra ihop med Knopp 401 som också finns som antik svart. Dessa två beslag ihop är en stilkombination som många föredrar. Den antikt svarta looken passar utmärkt för dig som i övrigt har ett kök som går i naturtoner såsom betsad ek eller laserade träsorter.

Mer information

Mer information

Dimensioner 95 × 38 × 19 mm
CC-mått

Utförande

,

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Skålhandtag 3922 antik svart”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *