beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Skålhandtag 3922 rostfri look

72 kr

Skålhandtag 3922 rostfri look för dig som tycker att ett kök inte är ett kök utan rostfritt. Detta skålade handtag är mycket populärt och passar till de flesta vanliga kökskulörer.

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: 39225-11 Kategori: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Vill du ha rostfri look i ditt lantliga kök är det sannolikt ett enkelt val, det bara måste bli ett Skålhandtag 3922 i RF (rostfri look) och det gör nästan alla andra val enkla. Det finns inget annat utförande än rostfritt som passar till så många nyanser av färger, från gräddigt vitt till mörk svart eller valnöt. För dig som väljer denna variant av skålhandtag har 20 olika knoppar att välja för att matcha med utförandet. Kolla in knopparna: Knopp 2078, Knopp Rose, Knopp 401 (en klassiker till lantliga kök och framförallt till denna handtagsmodell) eller Knopp 102 som seglat upp som en favoriterna hos oss på Frontapply. Vill du hellre sticka ut ska du välja antingen Knopp Chocolate eller Knopp Cuba i marint lantligt utseende.

Mer information

Mer information

Dimensioner 95 × 38 × 19 mm
CC-mått

Utförande

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Skålhandtag 3922 rostfri look”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *