-12%beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Stil 555 krom

45 kr

#1 för den som väljer handtag i funkisstil
Handtag Stil 555 är ett funkishandtag med glas/plast-bricka av hög kvalitet från svenska BeslagDesign. Passar bra för dig som förnyar ett befintligt funkis-kök eller vill skapa ett helt nytt med originaldetaljer. Funktionalism, eller funkis, stilen som enligt många formade Sverige. Den ljusa, rena och funktionella trenden spred sig till slut från arkitekturen till beslag och inredning. Nytt från hösten 2019 är att du kan välja den större varianten med cc 96mm

Välj storlek nedan:

96 mm
87 mm
Nollställ

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: H-39709-11 Kategori: Etikett: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Funkishandtaget Stil 555 i krom är en uppskattad klassiker för den som är kär i funkiskök och när du hittat hit kan vi gissa att du går i tankarna om att uppdatera ditt stilrena och karaktäristiska kök. Detta handtag passar perfekt i ditt raka och enkla kök, kanske med en diskbänk i rostfritt och de tidlösa reda-lådorna för förvaring av socker, havregryn och numera även småprylar som telefonladdare kanske? Våra vänner på Byggfabriken skapar fantastiska mästerverk och kanske ska du kolla in deras blogginlägg om 6 originaldetaljer till funkisköket innan du blir klar med din köksplanering.

Kombinationen krom och glas/plast är på väg tillbaka och denna produkt sticker ut i det övriga sortimentet av handtag och bidrar med en energiinjektion som vi uppskattar. Kan självklart även kombineras med skåpsregel.

Mer information

Mer information

Dimensioner 112 × 11 × 23 mm
CC-mått

,

Utförande

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Handtag Stil 555 krom”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *