-20%
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.

Handtag Stil 555 krom

47 kr 37.60 kr

Handtag Stil 555 är ett funkis-handtag med glas/plast-bricka. Passar bra för dig som förnyar ett befintligt funkis-kök eller vill skapa ett helt nytt med originaldetaljer. Funktionalism, eller funkis, stilen som enligt många formade Sverige. Den ljusa, rena och funktionella trenden spred sig till slut från arkitekturen till beslag och inredning.

Artikelnr: 39709-11 Kategori:
Beskrivning

Beskrivning

Funkishandtaget Stil 555 i krom är en uppskattad klassiker för den som är kär i funkiskök och när du hittat hit kan vi gissa att du går i tankarna om att uppdatera ditt stilrena och karaktäristiska kök. Detta handtag passar perfekt i ditt raka och enkla kök, kanske med en diskbänk i rostfritt och de tidlösa reda-lådorna för förvaring av socker, havregryn och numera även småprylar som telefonladdare kanske? Våra vänner på Byggfabriken skapar fantastiska mästerverk och kanske ska du kolla in deras blogginlägg om 6 originaldetaljer till funkisköket innan du blir klar med din köksplanering.

Kombinationen krom och glas/plast är på väg tillbaka och denna produkt sticker ut i det övriga sortimentet av handtag och bidrar med en energiinjektion som vi uppskattar. Kan självklart även kombineras med skåpsregel.

Mer information

Mer information

Dimensioner 112 x 11 x 23 mm
CC-mått

Utförande

Serie

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Handtag Stil 555 krom”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *