Beslag Design

Skålhandtag 3922 förnicklad

89 kr

Skålhandtag 3922 i blank nickel med en varm ton som ger din lantliga stil ett lyft. Detta är ett originalhandtag som skruvas från skåpets baksida, c/c 64 mm. Total bredd är 95 mm. Många nöjda kunder har valt detta handtag.

Kombinera stilen: Väljs ofta ihop med ovalt formade Knopp 401

symbol gron lager uppFörväntad leveranstid: 2 - 4 arbetsdagar

  Fråga inför ditt köp? Maila oss    60 dagar öppetköp    Snabb leverans

  Produktfråga? Maila oss direkt   101 % prisgaranti
  60 dagar öppetköp   Fri frakt på beställning över 500 kr   Snabb leverans

Beskrivning

Beskrivning

Skålhandtag 3922 i förnicklat utförande är ett vackert och rustikt skålat kökshandtag i den omåttligt omtyckta serien 3922 som sitter i många svenska hem. Modellen gör sig utmärkt bra för dig som har ett kök som är sekelskifte eller lantligt i stilen. För dig som väljer mellan krom och förnicklat utförande kan det vara bra att känna till att de skiljer sig i vilken färg de utstrålar. Båda varianterna är såklart blanka i silvrig färg varav krom sänder ett kallt sken medan förnicklat avger en varmare ton. Efter att krom varit det som sålts mest av under början av 2010-talet så är förnicklat på väg att passera. Många upplever att förnicklingen gör att det är lättare att kombinera med andra färger i köket.

Denna modell mäter 95 mm från ände till den andre och skruvhålen kräver ett cc på 64 mm vilket är standard för nya skålhandtag och där det finns flest att välja på. För dig som renoverar ett gammalt lantligt kök kan det vara smart att börja med att mäta befintligt hålavstånd på de handtag som sitter där idag. På så vis kan du i ett första steg slippa att byta ut alla luckor även vid ommålning.

Ytterligare information

Ytterligare information

Dimensioner 95 × 38 × 19 mm
CC-mått

Utförande

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Artikelnr: 39222-11
Kategori:
Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Skålhandtag 3922 förnicklad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *