beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Knopp 401 tenn

56 kr

Knopp 401 passar bra för dig som söker en lantlig stil och passar utmärkt ihop med skålhandtag i samma finish. Knoppens vackra drag gör att den även passar ihop i ett modernare kök.

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: 39031-11 Kategori: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Knopp 401 i tenn är drömmer för många som söker sekelskifte, lantligt eller Hamptons stilen och kombineras med fördel med Skålhandtag 3922. Dess runda och samtidigt avlånga form gör att denna knopp har ett betydligt mycket behagligare grepp än en tradionell rund dito. Med ytfinishen tenn får ditt kök ett rustikt, patinerat uttryck redan när det är nytt. Varför inte kombinera mot ett mörkt kök eller gräddvitt. Många upplever att tenn är allsidigt i likhet med rostfritt och aluminium. Storleken, 40 x 29 x 35 mm gör att det passar perfekt på de mindre luckfronterna men det finns också exempel där denna har använts på byråer och för renoverade skrivbordsmöbler. Finns i flera utföranden, titta på serien Knopp 401.

Mer information

Mer information

Dimensioner 40 × 29 × 35 mm
Utförande

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Knopp 401 tenn”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *