beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Brohult M polerad mässing / svart

118 kr

Handtag Brohult M i mässingsutförande med svart grepp. Ett klassiskt garderobs- och kökshandtag i funkisstil som passar lika bra i de flesta miljöer. Hela denna serie är väldigt populär och i kombinationen mässing och svart ökar kraftigt i popularitet.

Storlek: cc 128 mm

Leveranstid: Skickas direkt

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: 397047-11 Kategori: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Handtag Brohult M i polerad mässing med matt svart grepp i metall är årets bubblare för dig som bestämt dig för att ha mässingshandtag i köket. Om du börjar fundera på vilka färger du har i köket kommer du sannolikt ganska snabbt fram till att åtminstone spishäll och ungsluckan och microvågsugnen går i svart nyans och därför fungerar denna kombination utomordentligt bra. Det är få andra kökshandtag i mässing som har denna unika kombination av ett stilistiskt drag med ett skönt och bekvämt grepp. Den matta ytan som möter handen när du ska öppna köksluckan eller lådfronten har en egenskapen att upplevas varm och mjuk. För cirka 100 kronor är detta handtag ett riktigt bra val för både budgetrenovering som stor köksrenovering.

Mer information

Mer information

Dimensioner 141 × 13 × 325 mm
CC-mått

Utförande

Finish

,

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Handtag Brohult M polerad mässing / svart”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *