beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Lounge krom

160 kr

Beslag Design Handtag Lounge i krom är ett av få handtag som fungerar i alla köksstilar och har hållit sig kvar genom alla trender.

Storlek: c/c 160 mm

Leveranstid: Förväntad leveranstid 2 – 4 arbetsdagar

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: 370120-11 Kategori: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Krom har med all rätt hittat tillbaka till de svenska köken och en av favoriterna just nu är Handtag Lounge i kromutförande. Sedan en tid tillbaka är inte cc-måtten 96mm och 128mm ensamma om att ses som standard i köket och med Lounge-familjen får 160 mm i c/c-mått en riktig utmanare till gamla vanor. Handtaget lanserades under 2017 men designen är välavvägd och känns som en hybrid mellan gammalt och nytt. För dig som vill ha minimalt med underhåll på dina handtag och dessutom vet med dig att din köksfläkt lämnar flott och annat kan det vara smart att välja bort läder på dina beslag. För drygt 150 kronor är det här ett smycke till ditt kök som både är greppvänligt, vackert utformat och av högsta kvalitet. Vi ser framför oss att du kombinerar detta ihop med Knopp Como eller Rose, båda snygga och stilrena på sitt egna sätt.

Mer information

Mer information

Dimensioner 174 × 35 mm
CC-mått

Utförande

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Handtag Lounge krom”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *