beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Dörrhandtag Koster krom / svart

348 kr

Dörrhandtag Koster från Beslag Design är vår storsäljare i år. Ett fantastiskt hantverk ihop med en tidlös och vacker design. Finns i krom samt borstad matt krom. Denna är i blankt krom-utförande. Inkluderar nyckelskylt och komplett monteringssats.

Monteringsinstruktion >


  Fråga inför ditt köp? Maila oss    60 dagar öppetköp    Snabb leverans

  Produktfråga? Maila oss direkt   101 % prisgaranti
  60 dagar öppetköp   Fri frakt på beställning över 500 kr   Snabb leverans

Artikelnr: 75009-41 Kategorier: , Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Söker du nytt dörrhandtag för dina innerdörrar är modellen Koster från Beslag Design ett bra val på både kort och lång sikt. Detta strama, modernt inspirerade handtag är i krom på bricka och handtag, medan greppet är i matt svart. Detta dörrhandtag passar till nästan alla kulörer på innerdörr och gör sig bäst mot raka linjer och dörr utan profil. På kategorin Dörrhandtag hittar du även Toavred Classic i krom som fungerar bra ihop ifall du vill använda detta till din toalettdörr. Det gör att detta dörrhandtag går att använda i hela hushållet. För dig som har fem innerdörrar kostar ett utbyte av samtliga handtag drygt 1500 kronor, en billig peng i jämförelse med den utväxling du får av bytet.

Monteringsinstruktion >

Mer information

Mer information

Dimensioner 121 × 55 mm
Utförande

,

Serie

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Dörrhandtag Koster krom / svart”

Din e-postadress kommer inte publiceras.