beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Lounge krom / lädersvept svart

379 kr

Handtag Lounge i krom som lädersvepts med svenskt läder i svart är en av Beslag Designs absolut kronjuveler och en erkänd favorit hos många arkitekter och inredare.

101 % PRISGARANTI Fri frakt på beställning över 499 kr

Artikelnr: 370100-11 Kategori: Tagg:
Beskrivning

Beskrivning

Handtag Lounge i blank krom som svepts i svart läder är en skönhet från kant till kant och skapar redan idag många vackra kök med dess enkla finess som förgyller platsen det sitter på. Krom som finish är enkelt att färgmatcha med resten av köket vilket gör det till en stor favorit och när Tärnsjö Garveri erbjöds att använda det finaste av läder för att förgylla denna design så blir allt så självklart. Det är såhär det är menat att det ska bli efter en stor köksrenovering. Detta handtag ingår i Beslag Designs nya premium segment och det har de perfekta måtten för många köksskåp och lådor. Många uppfattar det som så vackert att de hittar även andra platser än köket att ha det i. Dimensionerna, 174 x 35 mm ger ett cc-mått på 160 mm vilket blivit ett nytt standard för lyxhandtag och det är en perfekt avvägning av nätt men att det ändå tar tillräckligt med plats för att göra den skillnad som så många söker. Vi är stolta att kunna erbjuda detta fina beslag till svenska hem. För den som har en stramare budget finns alternativet helt i krom vilket även det är en modern klassiker att jämföra med Handtag 1353 och Handtag 0143.

Mer information

Mer information

Dimensioner 174 × 35 mm
CC-mått

Utförande

,

Finish

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Handtag Lounge krom / lädersvept svart”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *