Sveriges bredaste sortiment av handtag och knoppar med Svenskt läder från Tärnsjö Garveri. Gör som många andra just och välj handtag och knoppar i naturmaterialet läder för att ge ditt kök, byrå, garderob eller hurts ett levande uttryck. Att välja handtag eller knoppar i läder är ett val som hjälper dig skapa en känsla i ditt hem som andra material inte kan matcha. På frontapply.se kan du välja mellan nästan 100 olika beslag som innehåller läder.

Läder från Tärnsjö Garveri har genomgått en noggrann process från det att lädret väljs ut till att det sitter på eller i ditt beslag. Lädret erbjuds i tre olika färger, svart, brunt och blont/natur vilket erbjuder möjligheten för att passa i just ditt hem. Den populära knopp-serien Loop finns i 12 olika kombinationer där metallknoppar i mässing, svart, koppar och rostfritt kombineras med svart, brunt eller naturfärgat läder.

Läder är ett exklusivt material och anledningen till det är att det behöver genomgå en mängd steg för att kunna hamna i hemmet. Först väljs det noggrant ut och kontrolleras i garveriet, sedan behandlas det i flera steg innan det får sin färg och därefter fortsätter behandling tills det är förberett att kunna placeras hemma hos dig. Ofta kombineras läder med andra dyra material som koppar och mässing vilket gör att de handtag som också är dyrast i vår shop ofta har en kombination av läder och metall. Varje handtag som lindats med läder görs helt för hand vilket gör att inget handtag är exakt likadant som det andra, men du kan också veta att hantverket som ligger bakom skapandet gör att ditt hem lyfts till en ny nivå. Populära handtagsserier med läder är Handtag Royal Deluxe, Handtag 1353 och Handtag Lounge.

Visar 1–16 av 88 resultat

Show sidebar
Apply filter
Apply filter
Visa våra produkter med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.