Beslag Design

Handtag 1353 förnicklad / läder lindat svart

359439 kr

#1 val för den som väljer läderlindade kökshandtag
Beslag Design Kökshandtag 1353 i blank förnicklad som här pryds av svenskt naturgarvat läder från Tärnsjö Garveri i svart utförande är en storsäljare bland de mer påkostade handtag vi erbjuder. Detta vackra handtag är ett smycke på din kökslucka och erbjuds i två standardstorlekar, 96mm och 128mm. Ett av Beslag Designs vackraste skapelser. Denna är i kombinationen förnicklad och svart läder.

symbol gron lager uppFörväntad leveranstid: 2 - 4 arbetsdagar

Välj en storlek nedan

96 mm
128 mm
Rensa
  Fråga inför ditt köp? Maila oss    60 dagar öppetköp    Snabb leverans

  Produktfråga? Maila oss direkt   101 % prisgaranti
  60 dagar öppetköp   Fri frakt på beställning över 500 kr   Snabb leverans

Beskrivning

Beskrivning

Handtag 1353 är en klassiker redan i sitt standardutförande. Du som söker ett extraordinärt intryck i ditt kök ska absolut ha denna variant, i svart svenskt läder som lindats runt ett förnicklat utförande, med på topplistan att välja bland. Detta handtag kostar lite mer än sin dito utan läder, men hantverket som ligger bakom gör det till ett smycke i ditt hem. Välj mellan cc-mått 96 mm eller 128 mm, i verkligheten handlar det om handtagets längd som varierar mellan 110 mm för den smalare och 142 mm för den bredare. Dessa två c/c-mått toppar båda listan över de vanligaste i svenska hem och du gör ett bra val vilket du än bestämmer dig för. 96 mm är den bredd som var vanligare förr medan man idag oftare tittar på 128 mm för att gemene man vill ha ett beslag som tar mer plats. Att placera denna serie i ett fack är svårt därför att det passar lika bra i ett modernt som ett klassiskt kök och fungerar även ihop med de allra flesta kulörer. Hantverket som ligger bakom kombinationen av metall och skinn håller allra högsta kvalitet och är en av anledningarna till att det är så många svenskar som väljer detta. Du får en unik touch och ett patinerat uttryck redan när du sätter det på köksluckan.

Det finns över 350 olika handtag att välja på och serien 1353 med dess många varianter är en av de som säljs absolut mest i Sverige. Andra handtag som är med på samma topplista är 0143 och nyheten Helix. Den förnicklade ytan på denna utgåva ger ett blankt och varmt intryck och lädret ger det patina med tiden.

Ytterligare information

Ytterligare information

Dimensioner 110 × 7 × 34 mm
CC-mått

,

Utförande

,

Finish

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Artikelnr: H-330710-11
Kategori:
Etikett:
Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Handtag 1353 förnicklad / läder lindat svart”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *