-20%Nyhet!

Handtag 1353 – polerad mässing

46150 kr

Serien Handtag 1353 är en av få klassiker som fortfarande är en av de mest säljande handtagen. Den strama designen passar i nästan alla kök och handtaget förgyller där det sitter. Finns i flera bredder och även läderlindat för den som söker en lyxigare känsla. Denna är i vacker polerad mässing med en blank yta. Nu även i populär 192 mm

Välj en storlek nedan

96 mm
128 mm
192 mm
Nollställ
Artikelnr: H-33062-11 Kategori:
Beskrivning

Beskrivning

Handtag 1353 i polerad mässing finns i måtten 96 mm och 128 mm som är en klassiker som aldrig känns gammal. På något sätt är utformningen en perfekt avvägning mellan lantligt och modernt, tunt men inte för tunt. Vid skruvhålen, där handtaget möter luckan skapas en känsla av lyx då handtaget har en vacker detalj som mest liknar en bokstavs serif. Serien Handtag 1353 finns i 11 olika varianter, från enkla vita till obehandlad mässing med svenskt läder.

Detta handtag gör sig väldigt bra i ditt nya kök och fungerar lika bra i ett snyggt IKEA-kök som hos köksleverantörer som HTH, Marbodal, Puustelli och Vedum Kök. I vacker finish av blank polerad mässing skapas en fantastisk känsla i kombination med vitt, grått och även mörkare samt svart kulör. Letar du NCS-färg att kombinera detta handtag med så kan vi varmt rekommedera Ballingslövs Peppar Grå som har en dov lyxig ton. För den som söker ett billigare alternativ har IKEA en kopia av detta handtag som tagits fram av H Preutz/A Fredriksson. Deras variant heter Bagganäs och finns i mässing, svart och rostfritt stål. Priset är lägre men det är också känslan av kvalitet och det är där du måste fatta ditt beslut hur du vill att det ska se ut i köket. Vi rekommenderar att köpa stommar och köksluckor från Ingvar Kamprads imperium men att välja originalen när det gäller beslag.

Mer information

Mer information

Dimensioner 142 x 7 x 34 mm
CC-mått

, ,

Utförande

Finish

Serie

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Handtag 1353 – polerad mässing”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *