Beslag Design

Kökshandtag 1353 polerad mässing

79199 kr

#1 Populär för den som väljer polerad mässing
Beslag Design Handtag 1353 är en klassiker och en av de mest sålda kökshandtagen. Handtagets strama design och den vackra finishen i polerad mässing gör att den passar i nästan alla kök och handtaget förgyller där det sitter. Utseendet är en fullträff och passar till alla kökstyper som lantligt, modernt och funkis.

Lagervara skickas direktSkickas inom 24 timmar

Välj en storlek nedan

96 mm
128 mm
192 mm
Rensa
  Fråga inför ditt köp? Maila oss    60 dagar öppetköp    Snabb leverans

  Produktfråga? Maila oss direkt   101 % prisgaranti
  60 dagar öppetköp   Fri frakt på beställning över 500 kr   Snabb leverans

Beskrivning

Beskrivning

Kökshandtag 1353 i polerad mässing finns i måtten 96 mm och 128 mm som är en klassiker som aldrig känns gammal. På något sätt är utformningen en perfekt avvägning mellan lantligt och modernt, tunt men inte för tunt. Vid skruvhålen, där handtaget möter luckan skapas en känsla av lyx då handtaget har en vacker detalj som mest liknar en bokstavs serif. Serien Handtag 1353 finns i 11 olika varianter, från enkla vita till obehandlad mässing med svenskt läder.

Detta handtag gör sig väldigt bra i ditt nya kök och fungerar lika bra i ett snyggt IKEA-kök som hos köksleverantörer som HTH, Marbodal, Puustelli och Vedum Kök. I vacker finish av blank polerad mässing skapas en fantastisk känsla i kombination med vitt, grått och även mörkare samt svart kulör. Letar du NCS-färg att kombinera detta handtag med så kan vi varmt rekommedera Ballingslövs Peppar Grå som har en dov lyxig ton. För den som söker ett billigare alternativ har IKEA en kopia av detta handtag som tagits fram av H Preutz/A Fredriksson. Deras variant heter Bagganäs och finns i mässing, svart och rostfritt stål. Priset är lägre men det är också känslan av kvalitet och det är där du måste fatta ditt beslut hur du vill att det ska se ut i köket. Vi rekommenderar att köpa stommar och köksluckor från Ingvar Kamprads imperium men att välja originalen när det gäller beslag.

Ytterligare information

Ytterligare information

Dimensioner 142 × 7 × 34 mm
CC-mått

, ,

Utförande

Finish

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Artikelnr: H-33062-11
Kategori:
Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kökshandtag 1353 polerad mässing”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *