Beslag Design

Knopp Solliden polerad mässing Ø25

139 kr

Knopp Solliden från Beslag Design i solid mässing är en av våra mest populära knoppar och passar i de flesta kök, badrum och på möbler som byrå och garderob. Storleken är 25 mm diameter vilket är en medelstor knopp och  den runda formen gör att den passar många stilar och luckor. Finns även i polerad obehandlad mässing, förnicklad och matt svart.

Lagervara skickas direktSkickas inom 24 timmar

  Fråga inför ditt köp? Maila oss    60 dagar öppetköp    Snabb leverans

  Produktfråga? Maila oss direkt   101 % prisgaranti
  60 dagar öppetköp   Fri frakt på beställning över 500 kr   Snabb leverans

Beskrivning

Beskrivning

Knopp Solliden, i polerad mässing, så vacker att nästan alla borde ha en hemma. Ja, vi gillar denna för den är så snygg att den lyfter sin omgivning precis som en snygg köksknopp i mässing ska göra. Den är en av få beslag som faktiskt håller uppe trenden med mässing med rätta. Tveka inte en sekund på att kombinera denna skönhet med handtag Royal eller Royal Deluxe från Beslag Design. Varför är denna knopp så snygg? Själva greppet påminner om en boll av guld som sitter på en vacker hals som innerst mot köksluckan byts mot en platta. De nätta kurvorna som möter perfekt svarvade kanter skapar en magi som produkter som Brohult M, Handtag Lounge och klassikern 1353 med lädersvepning har gemensamt. I polerad mässing får du ett köksbeslag som tål det mesta och som är lätt att underhålla med en våt trasa.

Knopp Solliden i IKEA-kök

Att välja IKEA för stommar och luckor kan vara ett mycket prisvärt alternativ till Marbodal, HTH och Kvänum Kök men att låta de står för knoppar och handtag kan förstöra helhetsupplevelsen av ditt kök. Ta vårt råd och kombinera IKEAs kökserie Bodbyn i grå kulör och köp denna knopp ihop med Skålhandtag 3922 eller med Handtag Royal med vacker platta närmst köksluckan. Tillsammans får du ett fantastiskt slutresultat utan att det kostar skjortan. Med de senaste serierna vitvaror från Electrolux Home får du det bästa av det mesta till ett överkomligt pris.

Ytterligare information

Ytterligare information

Dimensioner 25 mm
Utförande

Finish

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Artikelnr: 339431-11
Kategori:
Etikett:
Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Knopp Solliden polerad mässing Ø25”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *