beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag 1353 mässing / läder lindat svart

327406 kr

Handtag 1353-serien som här pryds av svenskt läder från Tärnsjö Garveri blev direkt en inredningsfavorit när den lanserades. Ett av Beslag Designs vackraste skapelser. Denna är i kombinationen svart läder och blank polerad mässing.

Välj en storlek nedan

96 mm
128 mm
Nollställ

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: H-330716-11 Kategori: Etikett: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

För den inredningsintresserade finns mängder av köksinspiration att hitta där klassikern Handtag 1353 förekommer och det är ett uppskattat formspråk som återkommer i denna upplaga. Till skillnad från tidigare kan du nu få denna skönhet ihop med svenskt läder i svart och ihop med polerad mässing är den urvacker. Vi ska nog betona att vi älskar den fina kontrasten mellan den blanka polerade mässingen och det mörka svarta lädret. För dig som tänkt börja fräscha upp ditt kök med att bara byta ut handtagen så är det här en favorit. Med de två vanligaste storlekarna är det många ute i stugorna som sitter på möjligheten att byta rakt av mot denna modell. Gör såhär: 1) mät avståndet mellan skruvhålen på ditt befintliga handtag 2) om det är 96 mm eller 128 mm så är det jackpot för du kan då med gott samvete beställa hem dessa kökssmycken och få en helt ny touch på hemmet. Den varma känslan som normalt associeras med mässing blir dubbelt så bra när även lädret tillför en nivå. Vi ser framför oss ett ljust kök där mässingen bryter av lite grann, men där det svarta ser till att det fullbordas i en vacker kontrast.

Mer information

Mer information

Dimensioner 142 × 7 × 34 mm
CC-mått

,

Utförande

,

Finish

,

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Handtag 1353 mässing / läder lindat svart”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *