Graf mini mässing rostfri svart
Noga utvalt

Graf Mini – handtag med industriell känsla

NOGA UTVALT. Om det är viktigt för dig att hitta 2019 års trend så behöver du inte leta längre. Ordet är att hemmet ska inspireras av våra vackra industrier. Ingen kan ha missat hur hett det blivit med glasväggar som rumsavdelare såväl som duschväggar och det ska vara med profiler på för att skapa den industriella stilen fullt ut. Redan 2017 lanserade Beslag Design första serierna i lättrad aluminium i form av Helix och Pitch. Men idag är det en annan nyhet som står i fokus – den numera kompletta serien Graf Mini. Vi tror att det här blir årets raket!

Skapa industriell känsla med Graf Mini

KÖPGUIDE. Beslag Design har gjort sig kända för att tillverka beslag med premium känsla och när det kommer till lättrad metall så får de flesta andra leverantörer ta ett steg tillbaka. Idag ska vi presentera ett välkommet nytillskott till fjolårets höstnyhet Graf Mini. Sedan innan fanns ett handtag i c/c 160 mm samt en cylinderformad knopp – nu växer familjen rejält. Det längsta handtaget i serien mäter hela 1200 mm och kan titulera sig som det längsta handtaget av alla i hela Beslag Designs utbud. Produktchefen på BD, Hans Bergström, säger såhär: – Långa handtag har efterfrågats av marknaden under en längre tid och det känns väldigt roligt att komplettera Graf Mini-serien med det nu. I den här artikeln presenterar vi nyheterna i mässing, rostfri look samt svart och berättar om vilka egenskaper de har och vart i hemmet de gör sig bäst.

Hos Frontapply hittar du fler än 600 olika varianter av handtag för kök, badrum och möblerna i hemmet. Se alla kökshandtag här.

Graf Mini Mässing

– Det här är så vackert att jag vill köpa det direkt. Så lät det på Stockholm Furniture Fair tidigare i år när vi fick se nyheterna. Graf Mini i mässing är otroligt vacker och kommer lyfta hemmet det sitter i. För den som har möjligheten kan vi varmt rekommendera att kombinera storlekarna och handtag samt knopp ihop. Har du en, eller ska skaffa dig, en kyl/frys med front så bara måste du ta chansen att sätta två stycken Graf Mini i längden 1200 mm. Det är nästintill garanti på positiva kommentarer från middagsgästerna. Vår bedömning är att Beslag Design lyckats extra bra med mässingsfärgen på dessa handtag som i kärnan är i aluminium. Vi tror att det här kommer bli en storsäljare redan 2019. Vi har lagt in den svarta varianten bland produkterna för att du ska kunna jämföra direkt.

Graf Mini Rostfri look

Under 2017 och 2018 har vi kunnat konstatera att trenden med rostfria handtag vikt ordentligt, i många fall till förmån för mässing, men med denna nyhet skulle en comeback kunna vara möjlig. Även om denna serie i mässing också är otroligt vacker så är rostfri look på något sätt elegant utan ta för mycket plats. Har du ett kök med rostfria detaljer i övrigt så skulle det här kunna bli det som gör att du vinner priset som närområdets snyggaste kök (och kanske bästa stil). Du har fem olika val att göra; Handtaget kommer i längderna 178, 282 samt 1200 mm och knoppar finns som cylinder eller T-knopp. Alla är lika snygga och fungerar oerhört bra ihop. Så vart börjar du? Vi har lagt in modellen i mässing för att du ska kunna jämföra.

Graf Mini Svart

En serie i industriell stil är inte fulländad om den inte också finns i svart. Så varsågod, här kommer skönheterna från Båstad – Graf mini i lättrad aluminium som lackats i svart. Har du redan byggt en smidesvägg i glas med svarta profiler så är valet väldigt enkelt. Det här är valet för dig, men först måste du välja kombinationer. Som du kanske läst om ovan så erbjuds 5 olika varianter. Tre storlekar på handtagen samt två olika knoppar. Har du ett ljust kök som behöver ett lyft så kan svart vara den perfekta kontrasten för perfektion. Kör hårt! Vi har lagt in varianten i rostfri look för att du ska kunna se skillnaden direkt.

Fler bilder på nyheten Graf Mini

Kan du inte få nog av Graf Mini? Då är du inte ensam. Nedan presenterar vi ett urval av bilder på hela serien i olika utföranden och material samt det långa 1200 mm handtaget. Serien Graf Mini gör sig lika bra i köket som i badrummet. Har du frågor inför ditt köp? Tveka inte att maila oss på support @ frontapply.se. Vår ambition är att ha Sveriges vaknaste support.

Du hittar alla produkter i serien Graf Mini här.

Serien i mässing

Graf mini massing grupp 1

Serien i rostfri look

Graf mini rostfri grupp 1

Serien i svart

Graf mini svart grupp 1

Miljöbild 1200 mm

Graf mini long handles massing G

Relaterade inlägg