Inspirationsheader helix serie
Inspiration

Kombinera stilen med hela serien Helix

INSPIRATION. Höstens nyhetssläpp från svenska Beslag Design är det tyngsta på många år och för inredningsnördar som oss finns godbitar som är för bra att bara blunda för. I och med släppet av dörrhandtag Helix 200 kompletteras den tidigare storsäljarserien i industriell stil med att finnas för hemmets alla hörn. Nu finns såväl knoppar som fungerar lika bra på garderob som byrå och kökshandtag i hela fyra olika längder och lika många utföranden. Det här kommer bli ett bra år för den som vill ha en modern och robust känsla i hemmet.

Håll ihop stilen med serien Helix

KÖPGUIDE. Alla vill vi att vänner och bekanta ska se att man ansträngt sig för att hålla ihop stilen där hemma, men det är av så många anledningar inte helt enkelt. När Beslag Design nu tagit fram Sveriges kanske hetaste innerdörrshandtag så blir det hela väldigt mycket enklare. Vi har sett trenden sedan lanseringen av handtag Helix 2017, alltfler svenskar vågar lämna det enkla och rena för en råare mer personlig stil med lättrad metall. Nu kan du kombinera den stilen i valfritt utförande. Hela serien finns i de fyra fantastiska utförandena mattsvart, rostfri look, mässing och antik brons. Eller se alla nya dörrhandtag på vår kategorisida.

Helix mattsvart - det nya guld

De allra flesta inredare är överens om att den mattsvarta finishen som Beslag Design lyckats ta fram är en hit. Den återfinns på såväl badrumsinredning som på knoppar och handtag. När man nu lanserar ett vackert innerdörrshandtag i samma stil och utseende är det många som väljer detta alternativ. Redan vid förbokningarna kunde vi se att detta handtag var det som såldes först. Vi tror att det här alternativet kan hålla sig i många år. Nedan ser du vilka andra produkter du kan kombinera ihop med dörrhandtag Helix 200. Om du vill se hela serien Helix gör du det här. I samband med dessa nyheter utökades också antalet längder i den populära kökshandtagsserien Helix och nu kan du fritt välja mellan följande cc-mått: 128 mm, 160 mm, 224 mm och 320 mm. Nästan för bra för att vara sant!

Dörrhandtag Helix 200 svart

Det ursprungliga priset var: 1 295 kr.Det nuvarande priset är: 995 kr.

Handtag Helix matt svart

219529 kr
128 mm
160 mm
224 mm
320 mm
+1
608 mm

Handtag Helix med bricka / matt svart

289709 kr
128 mm
160 mm
224 mm
320 mm
+1
608 mm

Knopp Helix matt svart Ø20

Helix mässing - tidlös elegans

Det är ingen högoddsare att varianter i mässing är populära, men det som skiljer serien Helix från nästan alla andra produkter vi säljer i mässing är att denna har en kärna av aluminium. Att detta handtag är tillverkat i aluminium är av anledningen att materialet mässing är för mjukt för att hålla med denna design, den lättrade ytan skulle helt enkelt inte klara av att hålla sig vacker i många år. Det skapar en annan typ av sken från mässingen vilket vi vet är en vattendelare. De flesta älskar det, men den som är ute efter blank mässing bör kolla in någon av våra andra varianter. Det som gör Helix mässing intressant är också att den inte är som alla andra guldaktiga mässingsprodukter. Det finns helt enkelt ett mässingsalternativ även för den som inte vill ha skimret och den absoluta glansen. Helix är en komplex produkt som har en kombination av ytor som är borstade och en del som är lättrade vilket gör att den skapar uttryck som nästan inga andra produkter. Vi tror att du kommer bli nöjd om du vill sätta en ny ton i ditt hem, kanske till och med lite kaxigt mot allt det blanka.

Helix rostfri look - bryggan till det befintliga

För dig som inte ska byta ut hela hemmet kan Helix i rostfri look vara det helt självklara valet. Det är lätt att stirra sig blind på det vackra i mässingen eller det coola i mattsvart, men när det kommer omkring så är det väldigt många som har de rostfria detaljerna i köket på de allra flesta ställen – på köksfläkten, den infällda micron, på kyl och frys och sannolikt även i vasken. Ska du inte byta ut allt annat kan rf-look därför vara helrätt. Att tänka på är också att det finns en anledning till varför köksbeslag i rostfritt varit så populärt i så många år, det finns nämligen inget annan material som passar med så många andra färger. Snyggt blir det hur som helst med den industriellt hårda metallen som möter värmen i ditt hem.

Helix antik brons - för dig som vågar

Vi måste ge en stor eloge till leverantören Beslag Design som hållit hårt i produkter i antik brons. Detta material sänder signaler som varm utstrålning med en härlig touch av patinering och det kan mycket väl vara mitt i prick år 2019. Detta materialval går alldeles utmärkt att blanda med andra metaller som krom och gör sig bra även mot mörka färger som svart. Att det nu finns en hel serie i detta utförande och med så många valmöjligheter gör det väldigt väldigt intressant. Frågan är helt enkelt – vågar du i år?

Andra serier att kombinera med Helix

Okej, valet är egentligen tillräckligt svårt. Det finns många kombinationer att välja på. Men listan på möjligheter är inte slut så det vore tjänstefel att inte ens nämna de serier som är skapade för att passa ihop med Helix. Vårens stora nyhet Graf Mini är, tro det eller ej, inte en av de, då dessa har en annan struktur i lättringen, är något mer nätt i omkrets och med en annan ton i färgerna. Vad som däremot passar ihop är serierna Pitch, Crest och Flat. För den som väljer mattsvart går det även bra att kombinera ihop med Handtag Royal samt Knopp Soliden. Tittar på säljstatistik är det tydligt att Knopp Crest är den som flest väljer att byta ut knopp Helix mot. Den har ett härligt grepp samtidigt som den med sin genuina bricka mot skåpsdörren även täcker eventuella skador som tidigare beslag gjort mot lacken.

Relaterade inlägg