-5%beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Helix rostfri look

175449 kr

Serien Handtag Helix är en modern klassiker i Sverige. Dess lättrade metall ger en känsla av exklusivitet och ger samtidigt ett mycket skönt grepp. Finns i många utföranden och två uppskattade bredder. Just den här är i klassisk rostfri look.

Välj en storlek nedan

128 mm
160 mm
224 mm
320 mm
608 mm
Nollställ

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: H-309002-11 Kategori: Etikett: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

En bild säger mer än tusen ord och det är verkligen rätt när det gäller kökshandtaget Helix i rostfri look som är vacker, praktisk och samtidigt sänder ut signaler om att du gjort ett medvetet och trendkänsligt val. Detta stycke metall är av så hög kvalitet att det är svårt att hitta något som är bättre. Den rostfria ytan har fått en lättrad yta och det gör att denna variant får en släng av musikstudio som Max Martin hade kunnat inreda. Denna gör sig fantastisk ihop med gråa toner och med valen 128 mm och 224 mm fungerar den dessutom utmärkt som både handtag till besticklådan som ståendes på kylskåp,frys och högskåp. För dig som lackerat om skåpsluckorna till garderoben och inte hunnit bestämma dig för vad du ska öppna dörrarna med är hela serien Helix något du bör undersöka innan du fattat ditt beslut. Greppet är skönt, storleken optimal för nästan alla förhållanden och designen har vunnit mark på sistone.

Mer information

Mer information

Dimensioner 137 × 12 × 35 mm
CC-mått

, , , ,

Utförande

Serie

,

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Handtag Helix rostfri look”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *