beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Helix matt svart

(1 kundrecension)

175449 kr

ūüĒ• Handtag Helix i svart √§r en storfavorit och har snabbt blivit en klassiker i Sverige. Handtaget har en k√§rna av aluminium vilket g√∂r det l√§tt och v√§ldigt h√•llbart och dess l√§ttrade/r√§fflade yta ger en k√§nsla av exklusivitet och s√• klart ett mycket sk√∂nt grepp. Finns i m√•nga utf√∂randen och fyra uppskattade l√§ngder. Denna √§r lackad i svart.

Leveranstid: Skickas normalt inom 24h ūüöÄ

Välj en storlek nedan

128 mm
160 mm
224 mm
320 mm
608 mm
Nollställ

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: H-309000-11 Kategori: Etikett: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Du som vill ligga i absoluta framkant vad gäller trend och känsla kan sluta leta precis här och nu. Handtag Helix är rätt på så många sätt. Den mattsvarta ytan som lättrats över greppet ihop med den moderna industriella look som Helix har från början ihop med de nya standardmåtten 128 mm, 160 mm, 224 mm samt 320 mm är alla skäl nog för att köpa detta handtag och sen vara nöjd med beslutet. Läs mer om hela serien Helix där även knopparna finns med i guiden Noga Utvalt. Av de premiumhandtag som vi erbjuder där bland annat serier som Lounge, Royal Deluxe och Pitch ingår så ligger denna i det lägre prisintervallet och för dig som har behov av 20 handtag får dessa för cirka 4000 kronor. Vi kan inte släppa designen som ger handtaget dess unika grepp som är fantastiskt skönt att hålla i, det ger det ytterligare en dimension att ta hänsyn till. Matt svart är elegant och passar likt rostfritt till väldigt många andra färger i hemmet och i synnerhet i köket. Kombinera gärna med en pastellfärg eller avant garde kulörer i djup grå eller svart på svart.

Mer information

Mer information

Dimensioner 137 × 12 × 35 mm
CC-mått

, , , ,

Utförande

Finish

Serie

,

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (1)

1 recension av Handtag Helix matt svart

  1. Maja

    Snygga och bra kvalitet

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *