beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Knopp Dalby polerad mässing Ø25

72 kr

Trendig knopp i polerad mässing som passar lika bra i det moderna köket likväl som i badrum eller för att ge din byrå eller hurts ett nytt liv. Mäter 25 mm i diameter. Finns även i polerad koppar och polerad obehandlad mässing.

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: 339416-11 Kategori: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Knopp Dalby i polerad mässing är en storsäljare bland knoppar och den förmedlar ett modernt uttryck där den sitter. Den är framtagen för att sitta i ditt kök men används lika ofta till att hotta upp en byrå eller ett äldre skåp. Knoppen har en stram, nästan kantig design och passar inte så väl i ett lantligt tänk. Serien Knopp Dalby finns i tre utföranden och utöver denna även i polerad obehandlad mässing samt polerad koppar. Många uppskattar greppet på denna modell därför att brickan som sitter ytterst har relativt litet djup och detta gör att fingrets mellanled passar utomordentligt bra att greppa runt.

Om du ska välja handtag till denna skönhet så finns många att välja på. Vi rekommenderar varmt att ta en titt på alla beslag i mässing där du även kan förfina ditt resultat genom att klicka på att visa endast polerad.

Mer information

Mer information

Dimensioner 25 × 25 × 20 mm
Utförande

Finish

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Knopp Dalby polerad mässing Ø25”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *