beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Bolmen polerad mässing

117128 kr

Serien Handtag Bolmen är ett vackert och stramt handtag som tillverkas i samtliga mässingsutföranden – polerad, polerad obehandlad och obehandlad. Den stilrena designen gör att den både smälter in och lyfter sin omgivning. Denna är i polerad mässing vilket ger ett blankt bestående intryck.

Välj en storlek nedan

96 mm
128 mm
Nollställ

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: H-336904-11 Kategori: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Handtag Bolmen ingår i en serie av handtag som alla görs i varianter av mässing. Obehandlad mässing, polerad obehandlad mässing och i detta fall, en polerad mässing för dig som söker det blanka där hela ytan håller samma färg utan avvikelser – guldfärgat för den som vill utan att det patineras med tiden. Handtag Bolmen i polerad mässing finns i två storlekar, 96 mm och 128 mm, och då åsyftas cc-måttet eller bredden mellan skruvhålen mot köksluckan. Denna design känns igen från den rostfria serien SS-A som är bokstavligen är en inventarie i det svenska hemmet. Formgivning är som sagt bekant och det är också en garant för att du ska bli nöjd med ditt val. Detta får anses som en serie prisvärda handtag där du kan byta ut 20 beslag för cirka 2000 kronor. Denna modell är med på topp 30-listan över mest sålda i år och försäljningssiffrorna verkar inte avta.

Mer information

Mer information

Dimensioner 138 × 8 × 29 mm
CC-mått

,

Utförande

Finish

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Handtag Bolmen polerad mässing”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *