beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Royal Förnicklad

(1 kundrecension)

177211 kr

Kökshandtag Royal från Beslag Design är lika vacker som stilren. I detta utförande, förnicklad, är den en av de mest sålda handtagen just nu. En favorit hos många! Tips: Med bricka som läggs närmst köksluckan så kan du även använda detta handtag för att täcka över gamla hål. Finns i två uppskattade längder

Välj en storlek nedan

96 mm
128 mm
Nollställ

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: H-336216-11 Kategori: Etikett: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Handtag Royal i förnicklat utförande är så vacker att de flesta kök känns färdiga så fort de kommit på plats. Det är ett minimalistiskt handtag som för tankarna till Handtag 1353 med en twish i och med den vackra plakett som förhöjer lyxkänslan. Handtaget finns i dimensionerna 96mm och 128mm vilket är de mest populära storlekarna på handtag och upplevs som nätta i de flesta kök. Med hjälp av plaketten passar denna modell otroligt bra för dig som vill byta ut befintliga handtag då den enkelt och genialt täcker över eventuella gamla skruvhål, som ofta har fått sättningar eller skavts i kanterna.

Handtag Royal finns i två varianter, Förnicklat och polerad mässing. I systerserien Royal Deluxe så finns dessa även som läderlindade i fyra olika utföranden. Då lite dyrare men mycket vackra och genuint snygga.

Mer information

Mer information

Dimensioner 146 × 20 × 32 mm
CC-mått

,

Utförande

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (1)

1 recension av Handtag Royal Förnicklad

  1. Lina S

    Jättenöjd. Snabb leverans och fina handtag

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *