-20%

Handtag Brohult M – Förnicklad / svart

7781.60 kr

Handtag Brohult M-serien i förnicklat utförande med svart mittparti. Klassiskt handtag i funkisstil. Brohult M skiljer sig från vanliga Brohult på så sätt att även handtagsdelen i mitten är tillverkad helt av metall.

Välj en storlek nedan

96 mm
128 mm
Nollställ
Artikelnr: H-397045-11 Kategori:
Beskrivning

Beskrivning

Handtag Brohult är en av de mest säljande handtagen i Skandinavien sedan många år tillbaka. I denna variant har bokstaven M lagts till, förkortningen för metall, och förklaringen är att även mittstycket, det som på denna variant är svart har bytts ut från att tidigare ha varit i trä till att nu vara i metall. Denna variant, i förnicklat och svart utförande är otroligt vacker och likaså mångsidig. Vi på redaktionen skulle kunna tänka oss detta handtag som uppfräschning i ett gammalt funkiskök likväl som i det moderna ihop med bänkskiva i formpressad sten eller marmor av bättre kvalitet.

Handtag Brohult M förnicklad/svart ökar trivseln i det kök den sitter i och greppet är både skönt och med rätt avstånd från luckan eller skåpet. Detta finns i två c/c-mått, 96 mm och 128 mm och båda är uppskattade. Vår favorit är varianten med 128 mm avstånd mellan skruvhålen, det ger ett gediget intryck och skapar en perfekt balans mot både lådfronter och större skåpsluckor. Serien Handtag Brohult M har utökats med ytterligare två köksfavoriter i kombinationerna förnicklad/vit och mässing/svart. Till och med vi har svårt att välja vilken som är snyggast.

Mer information

Mer information

Dimensioner 141 x 13 x 32,5 mm
CC-mått

,

Utförande

Finish

Serie

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Handtag Brohult M – Förnicklad / svart”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *