beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Brohult M Förnicklad / svart

(4 kundrecensioner)

99104 kr

Kundfavorit! Beslag Designs Handtag Brohult M är ett ikoniskt kökshandtag som har ett tidlöst och mycket uppskattat utseende och finish. Kombinationen av förnicklat och matt svart skapar en kontrast som passar de flesta kökstyper från funkis till modernt. Brohult M är en uppgradering från Brohult där även greppet skapats i metall för längre livslängd.

Leveranstid: Skickas inom 24 timmar

Välj storlek nedan

96 mm
128 mm
Nollställ

101 % PRISGARANTI Fri frakt på beställning över 499 kr

Artikelnr: H-397045-11 Kategori:
Beskrivning

Beskrivning

Handtag Brohult är ett av de mest säljande handtagen i Skandinavien sedan många år tillbaka. I denna variant har bokstaven M lagts till, förkortningen för metall, och förklaringen är att även mittstycket, det som på denna variant är svart har bytts ut från att tidigare ha varit i trä till att nu vara i metall. Denna variant, i förnicklat och svart utförande är otroligt vacker och likaså mångsidig. Vi på redaktionen skulle kunna tänka oss detta handtag som uppfräschning i ett gammalt funkiskök likväl som i det moderna ihop med bänkskiva i formpressad sten eller marmor av bättre kvalitet.

Handtag Brohult M förnicklad/svart ökar trivseln i det kök den sitter i och greppet är både skönt och med rätt avstånd från luckan eller skåpet. Detta finns i två c/c-mått, 96 mm och 128 mm och båda är uppskattade. Vår favorit är varianten med 128 mm avstånd mellan skruvhålen, det ger ett gediget intryck och skapar en perfekt balans mot både lådfronter och större skåpsluckor. Serien Handtag Brohult M har utökats med ytterligare två köksfavoriter i kombinationerna förnicklad/vit och mässing/svart. Till och med vi har svårt att välja vilken som är snyggast.

Mer information

Mer information

Dimensioner 141 × 13 × 325 mm
CC-mått

,

Utförande

,

Finish

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (4)

4 recensioner av Handtag Brohult M Förnicklad / svart

 1. Michael

  Väldigt fin kvalité! Blev jättebra i vårt nya kök. Rekommenderas!

 2. Lina

  Snabb leverans och supersnygga handtag, ger köket det lilla extra

 3. Lotta

  Gedigen kvalitet, praktiskt avtorkningsbart och extremt snyggt handtag. Blev väldigt snyggt i vårt kök. Fick bra service från Frontapply när jag behövde byta handtag, då det första jag beställde inte passade.

 4. Monica

  Snygga handtag som passade utmärkt i vårt badrum med retro/industriell stil.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *