beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Lip krom

(1 kundrecension)

84164 kr

Handtag Lip krom är ett vackert, blankt och nätt profilhandtag som på ett subtilt sätt höjer nivån i ditt kök. Ligger över luckans kant och monteras från insidan. Tjocklek 1,5 mm. Finns som 40 mm och 120 mm. Mycket snyggt att kombinera mellan storlekarna.

Leveranstid: Förväntad leverans inom 2 – 5 arbetsdagar

Välj längd nedan

40 mm
120 mm
Nollställ


  Fråga inför ditt köp? Maila oss    60 dagar öppetköp    Snabb leverans

  Produktfråga? Maila oss direkt   101 % prisgaranti
  60 dagar öppetköp   Fri frakt på beställning över 500 kr   Snabb leverans

Artikelnr: H-343453-11 Kategori: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Profilhandtag Lip i krom är urtypen av Skandinavisk design när den är som bäst. Strama linjer och rena former ihop med en blank kromad yta gör detta till en juvel som sticker ut i ditt kök. Finns i två storlekar, 40 mm och 120 mm över lådans överkant och överhänget blir 39 mm minus frontens djup. Ett vanligt låddjup är 16-19 mm vilket gör att detta handtag åtminstone sticker ut 2 cm vilket är fullt tillräckligt för ett bekvämt grepp oavsett om du har normala fingrar eller korvfingrar. För dig som renoverar ditt kök och funderar på vad som är trend i år så är denna serie inget dumt val. Den ger ett subtilt avtryck i ditt kök och ihop med raka linjer på luckorna så skapas en härlig symbios som fungerar med de flesta övriga färger i köket. Detta handtag passar utmärkt till Carrara marmor i C/D-klass. Det gör sig lika bra i ett IKEA-kök som till Marbodal och HTH eller Kvik.

Mer information

Mer information

Dimensioner 40 × 39 mm
Längd

40 mm, 120 mm

Utförande

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (1)

1 recension av Handtag Lip krom

  1. Lars-Göran Lövqvist

    Bara OK

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.