beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Royal Deluxe pol. mässing läderlindat brun

499 kr

Kökshandtaget Royal Deluxe med bricka och lindat läder från Tärnsjö Garveri är ett av de lyxigaste handtag du kan ha i ditt kök. Finns i flera olika kombinationer av metall och läder. Detta vackra kökssmycke är i polerad mässing och brunt lindat läder

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: 336230-11 Kategori: Etikett: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Är du på jakt efter det vackraste handtaget till köket så är Handtag Royal Deluxe i kombinationen polerad mässing och brunt lindat läder sannolikt med på din topp 5 lista och det med all rätt. Detta handtag har förmågan att trollbinda den som stället sig i köket och med en optimal storlek ihop med plakett och läderlindat gör det till ett naturligt val för den som söker the best of the best. Lädret som levereras och appliceras av Tärnsjö Garveri är av högsta kvalitet och den bruna infärgningen gör det till en fantastisk kontrast mot den blankt polerade mässingen. Brickan som fästs närmt köksluckan skapar en detalj som många kökshandtag annars saknar och det ger ytterligare utrymme för att formen ska få plats att briljera i just ditt kök. Med så exklusiva material är det ingen dum idé att kombinera med marmor, granit och någon av Electrolux premium vitvaror.

Vi har mycket kärlek för detta beslag och väljer gärna att ha det i våra egna kök. Finns även i varianter med förnicklat och ihop med svart läder. Just denna modell är mångas favorit men kräver också en större köksbudget än serien 1353 som många väljer som alternativ. C/c-måttet 128 mm ger en total längd om 146 mm vilket många anser är den perfekta storleken på ett handtag och det passar bäst i horisontellt läge.

Mer information

Mer information

Dimensioner 146 × 20 × 32 mm
CC-mått

Utförande

,

Finish

,

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Handtag Royal Deluxe pol. mässing läderlindat brun”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *