EN DEL AV VÅRT WEBBEXKLUSIVA SORTIMENT

EN DEL AV VÅRT WEBBEXKLUSIVA SORTIMENT

Beslag Design

Handtag Royal Deluxe pol. mässing läderlindat brun

609 kr

Kökshandtaget Royal Deluxe med bricka och lindat läder från Tärnsjö Garveri är ett av de lyxigaste handtag du kan ha i ditt kök. Finns i flera olika kombinationer av metall och läder. Detta vackra kökssmycke är i polerad mässing och brunt lindat läder

symbol gron lager uppFörväntad leveranstid: 2 - 5 arbetsdagar

  Fråga inför ditt köp? Maila oss    60 dagar öppetköp    Snabb leverans

  Produktfråga? Maila oss direkt   101 % prisgaranti
  60 dagar öppetköp   Fri frakt på beställning över 500 kr   Snabb leverans

Beskrivning

Beskrivning

Är du på jakt efter det vackraste handtaget till köket så är Handtag Royal Deluxe i kombinationen polerad mässing och brunt lindat läder sannolikt med på din topp 5 lista och det med all rätt. Detta handtag har förmågan att trollbinda den som stället sig i köket och med en optimal storlek ihop med plakett och läderlindat gör det till ett naturligt val för den som söker the best of the best. Lädret som levereras och appliceras av Tärnsjö Garveri är av högsta kvalitet och den bruna infärgningen gör det till en fantastisk kontrast mot den blankt polerade mässingen. Brickan som fästs närmt köksluckan skapar en detalj som många kökshandtag annars saknar och det ger ytterligare utrymme för att formen ska få plats att briljera i just ditt kök. Med så exklusiva material är det ingen dum idé att kombinera med marmor, granit och någon av Electrolux premium vitvaror.

Vi har mycket kärlek för detta beslag och väljer gärna att ha det i våra egna kök. Finns även i varianter med förnicklat och ihop med svart läder. Just denna modell är mångas favorit men kräver också en större köksbudget än serien 1353 som många väljer som alternativ. C/c-måttet 128 mm ger en total längd om 146 mm vilket många anser är den perfekta storleken på ett handtag och det passar bäst i horisontellt läge.

Ytterligare information

Ytterligare information

Dimensioner 146 × 20 × 32 mm
CC-mått

Utförande

,

Finish

,

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Artikelnr: 336230-11
Kategori:
Etikett:
Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Handtag Royal Deluxe pol. mässing läderlindat brun”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *