beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Royal Deluxe förnicklad / läderlindat brun

518 kr

Handtag Royal Deluxe med bricka i förnicklat utförande som lindats med brunt läder från Tärnsjö Garveri är ett av de lyxigaste handtag du kan ha i ditt kök. Finns i flera olika kombinationer av metall och läder.

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: 336235-11 Kategori: Etikett: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Vill du ha det dyraste serieproducerade handtaget som finns i Sverige? Ja för någon kanske det är viktigt och då tittar du sannolikt på det just nu. Handtag Royal Deluxe i förnicklat ihop med brunt lindat läder är ett av få handtag där inget har lämnats utanför. Detta beslag är en kombination av de vackraste materialen och en fulländad design där det klassiska handtaget först får en twist med brickan som sitter närmst luckan och därefter passerar Tärnsjö Garveri för att lindas med högsta kvalitet av skinn och resultatet är att du får ett beslag som sticker ut och som förgyller dina kommande år i köket. Förnicklat som hör ihop med rostfritt och krom skiljer sig genom att utstråla ett kallare sken men har gemensamt att det passar i nästan vilket sammanhang som helst. Du kan kombinera förnicklat med nästan alla NCS-färger som finns och varför inte mot en mörkbetsad träbänk eller de senaste vitvarorna. Vi håller detta handtag högt över trenderna som just nu flyger in och denna nyhet kommer finnas med i vårt lyxval till köket i många år framöver.

Om du ska fortsätta på inslagen väg med den högsta av kvalitet så kan det vara värt att kolla in vilka modeller du hittar hos Superfront, Vedum Kök eller Canada Köket. Detta handtag passar även dig som köpt luckor från Pickyliving eller beställt måttanpassat från Möbelsnickarna Stockholm. Handtaget har en längd på 146 mm vilket är måttet på brickan medan handtaget i sig har ett skruvhåls cc-mått på 128 mm – den vanligaste bredden av alla handtag i Sverige.

Mer information

Mer information

Dimensioner 146 × 20 × 32 mm
CC-mått

Utförande

,

Finish

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Handtag Royal Deluxe förnicklad / läderlindat brun”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *