BLACK WEEK/FRIDAY & CYBER MONDAY

Letar du nya kökshandtag, garderobshandtag, köksknoppar eller knoppar för en garderob? Här hittar du våra erbjudanden och kampanjer för Black Week, Black Friday och Cyber Monday. Vi startar black week fredagen den 18e november, Black Friday är den 25e november och Cyber Monday är den 29e november 2022.

Populära kökshandtag

Kökshandtag – 4 storsäljare året om

Rabatt på kökshandtag under black week och black friday

Går du i tankar om att uppdatera köket med nya handtag så är det rätt tid att fatta beslutet! Många kampanjer startar under torsdagen den 18/11 och avslutas på måndagen den 29/11. Vi har kampanjpriser på hela vårt sortiment från kända tillverkare och sortimentet är nyligen påfyllt med både nyheter och klassiska storsäljare. Priset gäller i mån av tillgång och några storsäljare förväntas ta slut under veckans gång, så passa på nu medan dina favoriter fortfarande finns tillgängliga. Tapwell Black Friday Beslag Design Black Week Buster+Punch. Söker du handtag cc 96 mm, 128 mm, 160 mm, 192 mm eller kanske 320 mm så har vi ett brett utbud att välja på.

Prissänkta produkter gäller såväl kökshandtag i svart, krom, förnicklat, mässing och läder, men också populära köksblandare från Tapwell som ARM887 i mattsvart. Vi har ett av Sveriges bredaste sortiment av handtag för kök oavsett din stil. Vi har produkter som passar lantliga kök, funkis och moderna. Bygger du ett platsbyggt kök med höga fronter och skåpluckor så har vi våra längsta nyheter i form av Vann och Graf Mini som båda finns i längder om 1,2 meter. Du hittar vårt breda sortiment av kökshandtag här.

För dig som söker rabatt beslag design, rabatt buster+punch utan rabattkod

För dig som vill shoppa dörrhandtag, knoppar eller krokar under Black Week eller Black Friday ska också känna dig välkommen till oss på Frontapply och du hittar alla våra produkter i vår webbutik som innefattar fler än 1 500 produkter. Har du några frågor inför ditt köp har vi vår kunniga och vakna kundsupport som du når med ett e-post till support @ frontapply.se

*Rabatterna gäller ej special- eller måttbeställningar.