beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Skålhandtag 3922 polerad koppar

118 kr

Skålhandtag 3922 i polerad koppar är ett vackert beslag för den lantliga stilen. Dess yta avger ett varmt sken och koppar är en finish som är väldigt populär just nu.


  Fråga inför ditt köp? Maila oss    60 dagar öppetköp    Snabb leverans

  Produktfråga? Maila oss direkt   101 % prisgaranti
  60 dagar öppetköp   Fri frakt på beställning över 500 kr   Snabb leverans

Artikelnr: 39221-11 Kategori: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Skålhandtag 3922 i polerad koppar är en skönhet både för det lantliga köket, sekelskiftesvåningen eller varför inte till serveringsrummet. Polerad koppar avger en värme och känslan är att det är väl övervägt att du valde just denna finish. De tre skruvarna som pryder handtaget skapar ett rustikt utseende och detta handtag är ett av våra mest populära. För dig som söker en lantlig touch på ditt kök kan se hela serien Skålhandtag 3922.

För dig som redan har ett hem i denna stil och helt enkelt vill testa att byta skepnad på stället där du lagar mat är denna serie mycket uppskattad. Med ytor som förnicklad, mässing, tenn och antik svart finns något för alla befintliga kök som bara vill ha en uppfräschning. Vill du kombinera med knoppar så kolla in Knopp 401 i samma utförande.

Mer information

Mer information

Dimensioner 95 × 38 × 19 mm
CC-mått

Utförande

Finish

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Skålhandtag 3922 polerad koppar”

Din e-postadress kommer inte publiceras.