Beslag Design

TOPPLISTA Beslag Design är vår populäraste tillverkare av kökshandtag, handtag för badrum och knoppar för kök och hela hemmet. BeslagDesign står för hög kvalitet genom alla led och har framgångsrika samarbeten med leverantörer som Furnipart och Tärnsjö Garveri.

beslag design logo

Inredning från södra Sverige

Med start år 1972 är Beslag Design en välrenommerad producent av högkvalitativa beslag för hemmet med över 45 års erfarenhet att leda utvecklingen av trender inom köks- och inredningsdetaljer. Parollen “Detaljer som gör helheten…” passar väl in på de produkter som smyckar många hem i Sverige. Företagets unika position i marknaden tillvaratas inom familjeföretaget genom att uthålligt hålla sig ajour med och skapa de trender som konsumenten söker. Vi på Frontapply.se är stolta att samarbeta med Beslag Design inom handtag, knoppar och dörrhandtag.

Denna leverantör står bakom succéer som Handtag Brohult, Lounge, Royal Deluxe, Knopp Soliden och läderknoppen Loop som alla är på topplistorna för den som renoverar sitt kök. Huvudkontoret ligger i vackra Båstad där såväl logistik och inköp utgår ifrån.

Kökshandtag från Beslag Design

TOPPLISTA KÖKSHANDTAG Att välja ut en topplista från denna leverantör är lättare sagt än gjort. Med drygt 600 olika att välja på i olika prisklasser, i exklusiva och mindre exklusiva material och i olika mått så är valet mycket svårt. För dig som vill se en guide där samtliga utföranden, stilar och storlekar listas bör börja med att läsa den större guiden Kökshandtag – 600 att välja. Topplistan från Beslag Design består att handtag i flera prisklasser och passar därför alla renoveringsplånböcker och till alla stilar. Många utav beslagen är så vackra att de fungerar ihop med många kökskulörer och allt från lantliga till exklusiva kök med carrara marmor och Gaggenau eller Smeg vitvaror.

Populära knoppar

TOPPLISTA KNOPPAR Knoppar behövs och används i många platser i hemmet och förutom det givna, i köket, används knoppar från Beslag Design på garderober, av gör-det-självaren till upprustning av möbler som byråer och hurtsar och i badrummet. Många att de moderna knopparna i mässing går även bra att använda för att hänga upp kökshandduken eller till kläder i hallen. Den numera legendariska serien Knopp Loop är en läderstrap med en metallknapp i varierande material som koppar, rostfritt, krom och mässing. En rising star för den som söker det bästa som finns är serien Mood som är en knopp i solid mässing och den finns i fyra storlekar. Under hösten 2018 tillkommer denna serie även i mattsvart finish som håller högst kvalitet i hela branschen.