beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag 0143 polerad mässing 128 mm

72 kr

Handtag 0143 med 128 mm c/c i polerad mässing är ett vackert och stramt handtag i nordisk design. Det används oftast som kökshandtag och passar där till de flesta köksstilar men fungerar även för garderobsprojektet eller som vackert badrumshandtag. Den som trodde att trenden med handtag i mässing skulle gå över verkar ännu inte fått rätt då det etablerats likt rostfri look och krom för både kök och badrum. Denna serie, som är en av storsäljarna finns även som alu-look, borstad mässing, koppar, krom, rostfri look, svart och vit. Detta handtag från Beslag Design är på vår topp 5 lista över mest sålda handtag i år.

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: 305919-11 Kategori: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Handtag 0143 i polerad mässing, en skönhet som skiljer sig från borstad mässing med dess blänkande guldkänsla. Ytan är lackad vilket gör att den inte åldras eller patineras utan handtaget behåller nyskick under hela livslängden, som är lång. Denna variant finns enbart tillgänglig i 128 mm cc-mått och används med fördel ihop med knoppar som har samma polerade mässing som finish. Måttet på denna produkt är standard i Sverige och det som finns i allra flest utföranden. Det har ett skönt grepp, sitter dikt an mot fronten och gör få besvikna. Dess kantiga uttryck har varit populärt genom många generationer och det fungerar mycket bra ihop med fronter som är släta likväl som med profil. För dig som samtidigt vill kombinera med en mörk eller svart stenskiva till bänken i köket kommer sannolikt hitta en drömkombination här.

Mer information

Mer information

Dimensioner 137 × 9 × 28 mm
CC-mått

Utförande

Finish

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Handtag 0143 polerad mässing 128 mm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *