beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag 0143 rostfri look

72288 kr

Serien Handtag 0143 är en av storsäljarna i Europa. Finns i alu-look, borstad mässing, koppar, krom, rostfri look, svart och vit. Denna i rostfri look erbjuds i fyra standardbredder vilket gör den populär.

Välj en storlek nedan

128 mm
192 mm
320 mm
492 mm
Nollställ

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: H-30592-11 Kategori: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Handtag 0143 i rostfri look är det handtag vi säljer mest av nästan alla månader om året och anledningarna är enkla att förstå med de kvaliteter som denna enkla skönhet besitter. Handtaget finns i fyra användbara längder där 128 mm och 192 mm passar bäst för luckor och lådfronter medan längderna 320 mm och 492 mm passar ståendes på högskåp. De större handtagen i denna serie passar även i många badrum eller till garderobsväggen i sovrummet.

Att rostfri look är storsäljaren i serien är inte heller en slump. Många handtag görs i rostfritt utseende just för att det passar till nästan alla övriga kulörer, dessutom är det praktiskt när det kommer till underhåll. Denna design är rak, kantig och typiskt skandinavisk och förutom vissa IKEA-modeller är detta handtag det som sålts mest av i hela Europa. Funderar du på om det kan vara så att detta handtag gör sig bättre i mässing, koppar eller svart så ska du kolla in på serien för Handtag 0143, många köper just nu både i koppar och mattsvart.

Mer information

Mer information

Dimensioner 137 × 9 × 28 mm
CC-mått

, , ,

Utförande

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Handtag 0143 rostfri look”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *