beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Knopp Loop läder brun / polerad krom

114 kr

Knoppen Loop (brunt läder/krom knapp) är en av nyheterna som gjort stor succé i Sverige. Denna är beskuren med en rak linje och passar för dig som vill skapa ett stramare intryck med högsta kvalitet. Hantverket från Tärnsjö Garveri håller högsta kvalitet. Passar även för att höja nivån på befintliga möbler som byrå, hurts och garderob.

101 % PRISGARANTI Fri frakt på beställning över 499 kr

Artikelnr: 333133-11 Kategori:
Beskrivning

Beskrivning

Knoppen Loop i brunt läder och knapp i polerad krom är en av 12 varianter av denna mycket populära serie kallad Loop. Det vackra hantverket som ligger bakom denna gör att det känns extra bra i kropp och skäl att få ha de i det levande köket. Denna knopp eller korta strap har en lagom stor ögla för att passa de flesta storlekar på finger och produkten passar faktiskt lika bra för att höja nivån på befintliga möbler i hela hemmet.

Om du vill kombinera med handtag, vilket vi tycker att du ska göra, så är det enklast att söka på andra beslag som innehåller polerad krom. Lycka till!

Mer information

Mer information

Dimensioner 65 × 25 mm
Utförande

,

Finish

,

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Knopp Loop läder brun / polerad krom”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *