EN DEL AV VÅRT WEBBEXKLUSIVA SORTIMENT

EN DEL AV VÅRT WEBBEXKLUSIVA SORTIMENT

Beslag Design

Knopp Loop läder brun / mässing

139 kr

#1 Populär i serien Loop från BeslagDesign
Knopp Loop brun/mässing är en av nyheterna som gjort stor succé i Sverige och utförandet med brunt läder och

Knopp Loop är en läderögla med rak kant ihop med en metallknapp som fungerar som knopp. Det lyxiga lädret från Tärnsjö Garveri gör att det kommer bli snyggare och vackrare ju mer du använder det. Passar lika bra i det nya köket som till att sätta en ny stil på din garderob eller befintliga möbler. Finns i många färgkombinationer.

symbol gron lager uppFörväntad leveranstid: 2 - 5 arbetsdagar

  Fråga inför ditt köp? Maila oss    60 dagar öppetköp    Snabb leverans

  Produktfråga? Maila oss direkt   101 % prisgaranti
  60 dagar öppetköp   Fri frakt på beställning över 500 kr   Snabb leverans

Beskrivning

Beskrivning

Knopp Loop är ett populärt inslag i många hem i Skandinavien idag och det är en köksknopp som är mycket uppskattad. Det svenska lädret från Tärnsjö Garveri som infärgats i vacker mörkbrun nyans möter på detta beslag en knapp i otroligt vacker mässing och ihop blir det här ett litet mästerverk. Loop som tagits fram av erkända Beslag Design är ett val som du kommer vara nöjd med i många år framöver och användsningsområdet är bredare än bara till köket. För dig som är en händig gör-det-själv-person ser säkert möjligheterna att förnya ditt IKEA-kök eller varför inte en uppfräschning av en Malmbyrå.

Storleken är inte helt oväsentlig. Denna strap mäter 65 x 25 mm vilket är en idealisk storlek för både luckor och lådor till ditt kök, men gör det även möjligt att använda till sideboards och tv-möbler. Öglan som skapats är tillräckligt stor för att både kvinnliga och manliga händer skall kunna öppna skåpet den sitter på. Denna knopp fästs med öglan vertikalt nedanför knappens utgångspunkt. Vi är glada att kunna erbjuda denna knopp Loop betydligt billigare än leverantörer som Superfront. Med läder i ditt hem krävs ett visst underhåll för att produkten ska hålla i många år. Besök gärna vår blogg där du kan hitta skötselråd för de flesta material vi säljer. För dig som vill kombinera med ett handtag som håller samma höga kvalitet har vi en produkt som du förmodligen kommer älska – Handtag Lounge – som finns i samma vackra kombination av brunt läder och mässing.

Ytterligare information

Ytterligare information

Dimensioner 65 × 25 mm
Utförande

,

Finish

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Artikelnr: 333131-11
Kategori:
Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Knopp Loop läder brun / mässing”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *