Loop är en serie straps som passar utmärkt som alternativ till en klassisk knopp. Denna variant, producerad av Beslag Design i samarbete med Tärnsjö Garveri är en klassiker i sig och ett hantverk av högsta kvalitet. Välj mellan de tre olika läderalternativen natur/blont, brun och svart och kombinera med en knapp av mässing, krom, koppar eller svart. De många alternativen gör detta till ett enkelt val oavsett vilka handtag du kombinerar med eller vilka övriga kulörer du valt i ditt kök.

Det är lika populärt att välja Loop för den som bygger helt nytt kök eller garderob som det är för den som skall byta ut de knoppar som finns i ett befintligt kök. I detta utförande är knoppen 65 mm hög och 25 mm bred vilket gör att den passar på såväl lucka, låda, skåp eller garderob och öglan som skapats passar till alla storlekar på fingrar. Eftersom denna produkt är av naturmaterial så ser den ena inte exakt likadan ut som den andre vilket du som köpare behöver uppskatta för att du ska bli nöjd. Lädret kräver ett visst underhåll för att hålla länge och många av våra kunder anser att det förhöjer kvalitetskänsla där den sitter.

Möjligheten att kombinera är stor då den passar både med övriga serier inom Loop-segmentet (som innehåller handtag och större straps) likväl som du kan kombinera mot vanliga metallhandtag så länge du väljer rätt material på knappen. En uppskattad kombination vi sett tidigare är ihop med serien Handtag 1353.

Visar alla 11 resultat

Show sidebar
Filtrera på:
Apply filter
Apply filter