Våra varumärken

Frontapply kan stolt presentera Sveriges största sortiment av inredningsbeslag från kända varumärken som Beslag Design, Buster+Punch, Habo och Habo Selection. Välj ett varumärke nedan och kolla in vad de har att erbjuda.

Beslag Design

Beslag Design är marknadsledare i Sverige inom inredningsbeslag och vi har hela deras breda sortiment med fler än 800 produkter. Det stora utbudet gör att det finns gott om handtag, knoppar, krokar och dörrtrycken att välja på oavsett vilken stil du har i ditt hem.

Buster + Punch

Buster & Punch är varumärket som tillför karaktär och kaxighet till ditt hem. Med den ikoniska diamantformade lättringen i metall så finns det ett beslag för alla rum. Förutom handtag, knoppar och dörrhandtag finns även belysning och andra inredningsdetaljer att välja på.

Habo Selection

Habo Selection är en samling premiumbeslag från anrika Habo där serierna tagits fram i nära samarbete med svenska kända formgivare. Först ut var arkitekten Thomas Sandell med T.S-serien där du hittar såväl kökshandtag, knoppar, hallkrokar och även ytterdörrshandtag.

Habo

Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment från Svenska Habo där vi valt ut godbitar och storsäljare i deras breda katalog. Vi har möjlighet att beställa fullt sortiment så du som upphandlar ett projekt får gärna höra av dig. Deras signum är att ta fram prisvärda inredningsbeslag för alla hemmets alla rum.