EN DEL AV VÅRT WEBBEXKLUSIVA SORTIMENT

EN DEL AV VÅRT WEBBEXKLUSIVA SORTIMENT

beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Car rostfri look

138162 kr

Beslag Design Handtag Car påminner om ett handtag från amerikanska bilindustrins glansdagar. Ett underskattat handtag som finns i flera utföranden. Denna i rostfri look.

Leveranstid: Skickas från centrallager. Förväntad leveranstid 3 – 15 arbetsdagar

Välj en storlek nedan

160 mm
256 mm
Nollställ

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: H-46002-11 Kategori: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Handtag Car i rostfri look är en walk down memory lane för många. Handtaget i sig är sprillans nytt förstås och designen är relativt ny i sortimentet men det är ett vackert retrohandtag som passar bra till såväl pastellfärger som till mer vanliga vita och gråa kök. Det är 50-talet som inspirerar och som namnet avslöjar så ska tankarna föras till ett gammalt bilhandtag och vi får höra från många beställare att de är väldigt nöjda med sitt val efter köpet. Detta handtag görs i två olika cc-mått, 160 mm och 256 mm vilket ger en totallängd på 181mm respektive 277mm vilket vi tycker är en bra kombination för dig som vill ha mindre smycken på lådorna men har användning för ett stående beslag till högskåp och vitvaror som kylskåp och frysen. Designen är förlåtande och täcker mer än gärna ett gammalt skruvhål så du som är ute efter att förnya köket men behålla befintliga luckor utan att låta de passera lackfirman kan med fördel beställa dessa. Priset varierar mellan cirka 150 kronor upp till 200 kronor vilket är relativt billigt för denna urtypiska look.

Mer information

Mer information

Dimensioner 181 × 17-13 × 27 mm
CC-mått

,

Utförande

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Handtag Car rostfri look”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *