Back
Beslag Design

Handtag Brohult M Förnicklad / svart

(4 kundrecensioner)

8999 kr

Kundfavorit! Sveriges mest sålda handtag för kök och garderober. Finns i två populära storlekar och fungerar lika bra i liggande som stående riktning. I denna originalmodell är även greppet av metall vilket ger längre livslängd. 

Lagervara skickas direktSkickas inom 24 timmar

Välj storlek nedan

96 mm
128 mm
Rensa
  Fråga inför ditt köp? Maila oss    60 dagar öppetköp    Snabb leverans

  Produktfråga? Maila oss direkt   101 % prisgaranti
  60 dagar öppetköp   Fri frakt på beställning över 500 kr   Snabb leverans

Beskrivning

Handtag Brohult är ett av de mest säljande handtagen i Skandinavien sedan många år tillbaka. I denna variant har bokstaven M lagts till, förkortningen för metall, och förklaringen är att även mittstycket, det som på denna variant är svart har bytts ut från att tidigare ha varit i trä till att nu vara i metall. Denna variant, i förnicklat och svart utförande är otroligt vacker och likaså mångsidig. Vi på redaktionen skulle kunna tänka oss detta handtag som uppfräschning i ett gammalt funkiskök likväl som i det moderna ihop med bänkskiva i formpressad sten eller marmor av bättre kvalitet.

Handtag Brohult M förnicklad/svart ökar trivseln i det kök den sitter i och greppet är både skönt och med rätt avstånd från luckan eller skåpet. Detta finns i två c/c-mått, 96 mm och 128 mm och båda är uppskattade. Vår favorit är varianten med 128 mm avstånd mellan skruvhålen, det ger ett gediget intryck och skapar en perfekt balans mot både lådfronter och större skåpsluckor. Serien Handtag Brohult M har utökats med ytterligare två köksfavoriter i kombinationerna förnicklad/vit och mässing/svart. Till och med vi har svårt att välja vilken som är snyggast.

Ytterligare information
Dimensioner 141 × 13 × 325 mm
CC-mått

,

Utförande

,

Finish

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Artikelnr: H-397045-11
Kategori:
Recensioner (4)

4 recensioner av Handtag Brohult M Förnicklad / svart

 1. Michael

  Väldigt fin kvalité! Blev jättebra i vårt nya kök. Rekommenderas!

 2. Lina

  Snabb leverans och supersnygga handtag, ger köket det lilla extra

 3. Lotta

  Gedigen kvalitet, praktiskt avtorkningsbart och extremt snyggt handtag. Blev väldigt snyggt i vårt kök. Fick bra service från Frontapply när jag behövde byta handtag, då det första jag beställde inte passade.

 4. Monica

  Snygga handtag som passade utmärkt i vårt badrum med retro/industriell stil.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *