Massing omslag
Inspiration

Underbart i mässing

Mässing för alla!

Mässing är kökets guld. Det blänker, glittrar och ger en otroligt lyxig känsla. I många kök skapar mässing ett inslag som gör att hela köket lyfts till en ny nivå. Det är inte konstigt att så många gillar mässing – men det är också en trend. Vi hoppas med denna guide kunna hjälpa dig att välja dina favorit beslag i mässing. Vill du ta en genväg till att visa endast mässing i shoppen? Klicka här.

Knoppar i mässing

Knoppar i mässing är årets trend nummer 1 utan motsvarighet. Aldrig har det sålts så många och anledningarna är goda. För dig som bygger nytt kök, renoverar ett gammalt eller bara vill piffa upp en gammal IKEA-hurts så gör en snygg knopp i mässing att allt lyfts. Funkar lika bra att kombinera ihop med handtag i samma material eller helt solo. Här är vårt topp 4 lista just nu på de snyggaste mässingsknopparna.

Handtag i mässing

Handtag i mässing skapar en varm och lyxig aura och förgyller varje rum de sitter i. Just nu är det mässing och borstad koppar som används mest av professionella inredare och vi förstår varför. Mässing fungerar lika bra i ett svart kök som i ett ljusgrått med marmorbänk. Vi har många att välja på, från 49 kronor upp till nästan 500 kronor. Vill du se alla handtag i mässing klickar du här.