rostfri look omslag1
Inspiration

Rostfri look – Sveriges vanligaste

Rostfri look passar alltid i köket!

Vill du vara säker på att matcha handtag och knoppar med färgen på ditt kök? Då ska du välja rostfri look, materialet som passar till alla kökstyper, färger och ihop med andra metaller. Rostfri look är en av få materialval som aldrig går ur tiden, passar i alla trender och håller dessutom väldigt bra väl i ditt kök från år till år. Materialet håller vad det lovar och kräver minimalt underhåll. Dessutom finns det rekordmånga beslag att välja bland! Har du redan bestämt dig och vill se alla handtag och knoppar i rostfri look klicka här.

Knoppar i rostfri look

Knoppar i rostfri look är inte lika vanligt som handtag i detta material, men du har ändå över 20 olika att välja på. Och det finns garanterat en som passar din stil. Det modernaste av dessa är Knopp Helix i lättrad metall som påminner om musikutrustning i premium segmentet. Eftersom materialet fungerar ihop med alla andra färger kan du med fördel använda dessa knoppar även till möbler, garderoben eller i badrummet.
Här är vår topp 4 lista just nu på de vackraste knopparna i rostfri look.

Handtag i rostfri look

Ett handtag i rostfri look är exakt aldrig fel. Utseendet fungerar ihop med såväl marmor som solida träfronter och har aldrig gått ur trend. Vi har det bredaste sortimentet av rostfri look och det finns många att välja på bland såväl vanliga grepphandtag som skålhandtag, profilhandtag och infällnadsvarianter.
Se vår topp 4 lista nedan.