svart omslag1 2
Inspiration

Svarta kökshandtag

Svart är det nya svart!

Svarta handtag och knoppar är 2018 års stora raket. Söker du ett subtilt uttryck i ditt kök, gammalt som nytt, så kan svart vara ett bra val. Kvaliteten i finishen på våra handtag i svart är otroligt vacker och detta utförande passar i många fler kök än man kan tro. Gör du en sökning på internet med kök som har svarta beslag så ser du vackra kombinationer av både ljusa och mörka kulörer och det fungerar även bra som en markering på en trären front.

Kika in alla våra beslag i svart.

Knoppar i svart

Vi var tveksamma först, men så fort vi fick hem de första knopparna i matt svart finish blev vi kära direkt. Att det enkla kan vara det bästa är ibland sant och vi kan verkligen rekommendera denna nya trend som blåser över Sverige. Här är vårt topp 4 lista just nu på de snyggaste knopparna i svart.

Svarta handtag

Det är faktiskt inte så ovanligt att inreda ett helt kök med svarta handtag utan att kombinera med knoppar, även det såklart fungerar lika bra. Bara du vet om ditt kök behöver kombinera dessa två. Att ha svarta kökshandtag kommer höja ditt kök till en ny nivå och färgen gör sig lika bra till en bänkskiva i laminat som marmor.

Egentligen kan vi inte välja ut bara fyra favoriter, men någonstans måste vi dra gränsen. Vill du se alla handtag i svart klickar du här.

Relaterade inlägg