beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Profilhandtag Edge Bow rostfri look

117188 kr

Edge Bow i rostfri look är ett vackert profilhandtag som monteras från baksidan. Finns i flera utföranden, gemensamt är att skruvhålen är 160 mm i distans oavsett storlek på handtag.

200 mm
350 mm
Nollställ

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: P-460178-11 Kategori: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Edge Bow i rostfri look är ett profilhandtag som är populärt i kök med trärena detaljer. Det går lika bra till luckor i trä som till bänkskivor i laminat som ihop skapar ett simpelt men ändå naturligt vackert resultat. När du byter ut alla skåp och luckor i ett kök kan du själv bestämma vart skruvhålen skall sitta och dessa handtag har ett jämnt avstånd på 160 mm mellan skruvarna. Att välja mellan 200mm och 350mm kan vara svårt att avgöra men det är de val du står inför när du tittar på denna serie profilhandtag. Har du redan bestämt dig för att profilhandtag blir valet till ditt nya kök så behöver vi inte berätta om fördelarna. Edge Bow passar till de allra flesta val av knopp för dig som vill kombinera och det är det vanligaste.

Mer information

Mer information

Dimensioner 350 × 18 × 40 mm
CC-mått

Utförande

Serie

Längd

200 mm, 350 mm

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Profilhandtag Edge Bow rostfri look”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *